Problema intalnita (descriere): Am creat un sistem de PIN de la 0 pe dialog. Merge totul bine mersi dar problema este cand selectez sa deblochez contul, pot sa fac asta cu orice pin. De exemplu daca am pin-ul setat: 1234, eu pot sa deblochez contul si cu alte pinuri. Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu am erori Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Dialog-ul unde seteaza pin-ul si dialogul unde deblocheaza. Imagini / Video (optional): Nu am. Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, sa rescriu dialogul dar degeaba.
Dialog-ul unde seteaza codul pin:
if(dialogid == DIALOG_SETPIN)
{
new string[128];
if(response)
{
if(!strmid(PlayerInfo[playerid][pPinAccount], inputtext, 0, strlen(inputtext), 999))
{
strmid(PlayerInfo[playerid][pPinAccount], inputtext, 0, strlen(inputtext), 999);
Update(playerid,pPinAccountu);
format(string,sizeof(string),"Ok, codul tau pin este: %s",inputtext);
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,string);
}
else return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW2,"Eroare: Contul tau are deja un cod pin setat.");
}
}
Dialog-ul de deblocare:
if(dialogid == DIALOG_UNLOCKPIN)
{
if(response)
{
if(PlayerInfo[playerid][pLockAccount] == 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW2,"Eroare: Tu ai deja contul deblocat.");
if(strlen(inputtext) == strmid(PlayerInfo[playerid][pPinAccount], inputtext, 0, strlen(inputtext), 999))
{
PlayerInfo[playerid][pLockAccount] = 1;
Update(playerid,pLockAccountu);
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"* Ti-ai deblocat contul cu succes.");
}
else return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW2,"Eroare: Ai introdus un cod pin gresit.");
}
}
Question
Nasti
Problema intalnita (descriere): Am creat un sistem de PIN de la 0 pe dialog. Merge totul bine mersi dar problema este cand selectez sa deblochez contul, pot sa fac asta cu orice pin. De exemplu daca am pin-ul setat: 1234, eu pot sa deblochez contul si cu alte pinuri.
Ero(area / rile) / warning-(ul / urile): Nu am erori
Liniile de cod / sursa / script-ul(obligatoriu): Dialog-ul unde seteaza pin-ul si dialogul unde deblocheaza.
Imagini / Video (optional): Nu am.
Ati incercat sa rezolvati singur?: Da, sa rescriu dialogul dar degeaba.
Dialog-ul unde seteaza codul pin:
Dialog-ul de deblocare:
8 answers to this question
Recommended Posts