Ricardo. Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mzM2Vd5ONK4&feature=youtu.be 1 Respecta si vei fi respectat!
.shadoW Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Bravo. Ai putea face tot asa in textdraw cateva categorii Low Ride, Race, Familly etc, sau sa faci categorii de la A, pana la B de la C la E [exenplu] si acolo sa se regaseasca acele masini Edited December 7, 2014 by xStyle
kwnx Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Felicitari.. :-? desi mi se pare ca am mai vazut ceva asemanator intr-un server de pe net.. Bravo ^^ frumos sistem...
Ricardo. Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Nush pe ce gm ai vazut da eu nu l-am luat de nicaieri.multumesc Respecta si vei fi respectat!
SkyLeAs Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Nush pe ce gm ai vazut da eu nu l-am luat de nicaieri.multumescEl vede multe man lasal
kwnx Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) El vede multe man lasal Invata sa desparti cu cratima mai intai, si sa iti tii gura cand e necesar Apoi vei putea sa ma barfesti Edited December 8, 2014 by KnowN .
WiDuAlK Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bai dute prea prea esti nebun , ce tare, nu pot sa cred , e cumva facut de tine asa jmeker? GLUMEAM. ce e asa tare , ai urmarit un tutorial si gata , mare capodopera uite-l aici https://www.youtube.com/watch?v=yDTghe1J5C4&list=PLDkEqI_RoHb0Q26EDmcSai9cvfr2e6uhQ , macar daca era din capu tau , pe draq , uite aici ceva mai reusit https://www.youtube.com/watch?v=1sETwYLz3cw. Probabil o sa imi zici , ce te-ai aprins asa? Raspuns: Nush pe ce gm ai vazut da eu nu l-am luat de nicaieri.multumesc Ha Ha , macar daca ai sti un sfert din ce stie Mariuce(Mihai Matraguna), si de parca ai facut cine stie ce... dupa un tutorial mura-n gura , mai faci si atata gargara:)) JALNIC, iar pentru restul aprecierilor, si cei care se iau de Known in acest topic , analizati si pe urma veiti cu un raspuns mai limpede @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Maurice Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Macar daca aveai bunul simt sa pastrezi creditele si persoana care l-a facut.. dar nu pot cere foarte multe de la romani 1 Tutoriale despre tot si toate: Tutoriale-Pe.NET
Ricardo. Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Pai ce era sa zic normal ca dupa al tau m-am luat!Credite:MauriceNu cred ca esti tu adevaratul Maurice!Esti newbie poate esti dar nu prea cred! Respecta si vei fi respectat!
Maurice Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Eu sunt.. :-j .. daca sunt newbie nu inseamna ca nu sunt el Tutoriale despre tot si toate: Tutoriale-Pe.NET
Джо Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Pai ce era sa zic normal ca dupa al tau m-am luat! Credite:Maurice Nu cred ca esti tu adevaratul Maurice!Esti newbie poate esti dar nu prea cred! Esti beat ma,dute si te culca,Maurice avea de mult cont aici,doar ca acum a activat pe el.Si stiam ca de el este facut tutorialul acela dupa care te-ai luat doar ca nu am vrut sa comentez.
Ricardo. Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 OkMersi pentru acel tutorial dar nu mai continui acel DS! Respecta si vei fi respectat!
Recommended Posts