am mai deschis subiectul odata , insa vad ca nu pot adauga in continuare coment , asa ca scriu aici , am incercat sa fac un npc , care sa mearga pe server cu un taxi , insa nu reuesc primesc o eruare asta este eruarea care o primesc
C:\deale mele\jocuri\server pandora\Pandora-Network\Pandora-Network\gamemodes\andrey.pwn(8739) : error 017: undefined symbol "jonesVehicle"
if(IsPlayerNPC(playerid)) //Checks if the player that just spawned is an NPC.
{
new npcname[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, npcname, sizeof(npcname)); //Getting the NPC's name.
if(!strcmp(npcname, "jones", true)) //Checking if the NPC's name is MyFirstNPC
{
PutPlayerInVehicle(playerid, jonesVehicle, 0); //Putting the NPC into the vehicle we created for it.
}
return 1;
daca se poate sa ma ajute cineva va rog din suflet , eu as fi vrut sa fac npc sa vina la comanda , si sa te duca la comanda in anumite zone , insa am inteles ca e mai greu , si nu sunt sanse sa ma ajute cineva gratis , asa ca in registeru cu masina , am facut pauze unde ar trebuii sa te duca npc sa cobori din taxi si apoi isi continua drumul ... asta daca as reusii sa fac sa si mearga please help me
a si mai vroiam de asemenea sa fac si sala de fortza , insa din pacate pt asa ceva nu gasesc nici un tutorial nimic , pt acesta cu npc am gasit ceva pe youtube , si am incercat dar pt sala de fortza nu reuesc sa gasesc nimic va rog sa ma ajutati
Question
yonik1988
am mai deschis subiectul odata , insa vad ca nu pot adauga in continuare coment , asa ca scriu aici , am incercat sa fac un npc , care sa mearga pe server cu un taxi , insa nu reuesc primesc o eruare asta este eruarea care o primesc
C:\deale mele\jocuri\server pandora\Pandora-Network\Pandora-Network\gamemodes\andrey.pwn(8739) : error 017: undefined symbol "jonesVehicle"
C:\deale mele\jocuri\server pandora\Pandora-Network\Pandora-Network\gamemodes\andrey.pwn(14052) : warning 225: unreachable code
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
si voi pune si ce am facut pe unde am facut
am facut un folder nou pawn in care am bagat asta
#define RECORDING "mynpc" //This is the filename of your recording without the extension.
#define RECORDING_TYPE 1 //1 for in vehicle and 2 for on foot.
#include <a_npc>
main(){}
public OnRecordingPlaybackEnd() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);
#if RECORDING_TYPE == 1
public OnNPCEnterVehicle(vehicleid, seatid) StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);
public OnNPCExitVehicle() StopRecordingPlayback();
#else
public OnNPCSpawn() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);
#endif
am salvat a mers , apoi la gamemodul meu am bagat asa
la public OnGameModeInit()
print("my gamemode");
ConnectNPC("jonesVehicle","taxi");
jonesVehicle = CreateVehicle(76, 0.0, 0.0, 5.0, 0.0, 3, 3, 5000);
return 1;
apoi
new jonesVehicle; //Global variable!
public OnGameModeInit()
{
si ultima parte bagata de mn
public OnPlayerSpawn(playerid)
{
if(IsPlayerNPC(playerid)) //Checks if the player that just spawned is an NPC.
{
new npcname[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, npcname, sizeof(npcname)); //Getting the NPC's name.
if(!strcmp(npcname, "jones", true)) //Checking if the NPC's name is MyFirstNPC
{
PutPlayerInVehicle(playerid, jonesVehicle, 0); //Putting the NPC into the vehicle we created for it.
}
return 1;
daca se poate sa ma ajute cineva va rog din suflet , eu as fi vrut sa fac npc sa vina la comanda , si sa te duca la comanda in anumite zone , insa am inteles ca e mai greu , si nu sunt sanse sa ma ajute cineva gratis , asa ca in registeru cu masina , am facut pauze unde ar trebuii sa te duca npc sa cobori din taxi si apoi isi continua drumul ... asta daca as reusii sa fac sa si mearga
please help me
a si mai vroiam de asemenea sa fac si sala de fortza , insa din pacate pt asa ceva nu gasesc nici un tutorial nimic , pt acesta cu npc am gasit ceva pe youtube , si am incercat dar pt sala de fortza nu reuesc sa gasesc nimic
va rog sa ma ajutati
2 answers to this question
Recommended Posts