taifunx2new Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Titlul : TEXTDRAW CONNECT BY TAIFUNX2Descriere : Am vazut ca toata lumea a inceput sa posteze textdraw-uri la sectiunea scripturi , asa ca m-am hotarat sa fac si eu un textdraw la conectarea pe server.Poze :Link Download:SolidFiles [FS]:[download]http://adf.ly/dEEtM[/download]Pastebin: [DOAR TEXTDRAW][download]http://adf.ly/dEF53[/download] - Daca doresti textdraw in varianta filterscript poftim aici : http://adf.ly/dEEtM www.taifunx2.blogspot.comI play this drug since 2008 , and i'm back!
WiDuAlK Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 bai interesant bai nai ce sa zici BRAVO 4.5/5 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
DuzzyDas Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Merge FS-ul dar are o singura problema .. dupa ce te loghezi nu dispare imaginea de pe fundal.
taifunx2new Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 :) FS-ul este doar pentru demonstratie.. ca sa dispara baga textdrawhideforplayer la onplayerspawn www.taifunx2.blogspot.comI play this drug since 2008 , and i'm back!
DuzzyDas Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 FS-ul este doar pentru demonstratie.. ca sa dispara baga textdrawhideforplayer la onplayerspawnL-am rezolvat inainte Oricum 5/5 pentru acest FS si ai si +1 de la mine.As mai vrea sa stiu cv .. cum fac sa schimb imaginea ... sa pun alta :D
taifunx2new Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 vrei sa stii prea multe:)) scrie sprites samp pe google www.taifunx2.blogspot.comI play this drug since 2008 , and i'm back!
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 9, 2014 Administrator Posted February 9, 2014 1. Interesant. Felicitari2. Adauga Prefixul in topic si butonul de download cum trebuie. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
DouazeciCM Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 complicat rau nu e,dar pentru incepatori e bun :)
SniKeR Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Salut,am si eu o problema :|Eu am un server de trucking, si dupa ce ma conectez la register nu imi arata drq clasele la muncitori pentru ca nu dispare imaginea :|Am scris acolo OnPlayerSpawn... dar eu am nevoie si pana sa se spawneze..ca am server trucking :'(
AdyUzzy1 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 mm.. interesant :tongue: Fara reclama in semnatura!
Recommended Posts