Jump to content
  • 0

Question

Posted

Salut am venit sa cer ajutor/lamurire la ceva legat de joburi.Am observart ca me multe servere cum ar fi 4Games Gamelife v1.6.0 ZyGhY si multe altele au cv impotriva joburilor. Am incercat sa bag un amarat de Job cu pizza / pompier al lui alvasy / combina / apicultor , (separat)  si vad ca dupa ce terminam de transportat trebuia sa imi dea banii, mii dadea si mii lua inapoi. Dar mai este o problema numai 4Games din GM urile care vam spus imi lua fs ul cu job apicultor la restul nu aparea hambarul si toate cele si vad ca face la fel cu banii. Iti da banii si tii ia inapoi. Puteti testa si voi Gamelife care are joburile incluse alea cu jucarii si inghetata sau puteti pune joburi pe unele din GM-urile acelea de mai sus si puteti verifica. Dupa daca stiti cum se rezolva sa imi spuneti.

Multumesc anticipat.

ENJOY WiDuAlK

4 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Poate au vreo Protectie Prin gamemode sau poti incerca sa schimbi functiile:

Probabil ca tu ai functia :

[pawn]GivePlayerMoney(playerid, - ); [/pawn]

Incearca sa pui:

[pawn] new rPlayerMoney = random( 2000 ) ;//Banii

RewardPlayer( playerid, rPlayerMoney, 3 )//Scorul ;[/pawn]

Posted

uiteti baieti eu folosesc GM samp 4Games al lui INSIDE. am pus jobul apicultor.Ma duc iau mierea , o depozitez , imi da banii si dupaia imi scade la suma precedenta . Exemplu eu am $0 si ma duc iau mierea o depozitez si imi da $500 dupa ii am cam 5-6 secunde imi scad banii si ajung tot la $0.L-am contactat pe Inside si mia spus ca e din cauza cu Junkbuster. nu am gasit nici un JUNKBUSTER in gm in schimb am gasit in pawn/include. Am sters toate Junkbusterurile si la fel face. In + am in GM si GiveplayerMoney(playerid, -...) si GiveplayerMoney(playerid, ...) uitativa si incercati si voi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.