- 0
Problema JOBURI
-
Similar Content
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
WiDuAlK
Salut am venit sa cer ajutor/lamurire la ceva legat de joburi.Am observart ca me multe servere cum ar fi 4Games Gamelife v1.6.0 ZyGhY si multe altele au cv impotriva joburilor. Am incercat sa bag un amarat de Job cu pizza / pompier al lui alvasy / combina / apicultor , (separat) si vad ca dupa ce terminam de transportat trebuia sa imi dea banii, mii dadea si mii lua inapoi. Dar mai este o problema numai 4Games din GM urile care vam spus imi lua fs ul cu job apicultor la restul nu aparea hambarul si toate cele si vad ca face la fel cu banii. Iti da banii si tii ia inapoi. Puteti testa si voi Gamelife care are joburile incluse alea cu jucarii si inghetata sau puteti pune joburi pe unele din GM-urile acelea de mai sus si puteti verifica. Dupa daca stiti cum se rezolva sa imi spuneti.
Multumesc anticipat.
ENJOY WiDuAlK
@WiDuAlK Tutorial`s:
PAWN pentru SA:MP in Notepad++
Tutorial Register-Login MYSQL R39
Tutorial etape de register
Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1
Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2
Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)
Functii folositoare din NEW.PWN
Tutorial Engine Vehicle
Optimizare simplitate si stil
Foreach inlocuieste loop-ul
SSCANF si ZCMD
Cum sa creezi o poarta miscatoare
Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server
Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI
Documentatie* Despre hack-uri
Servicii:
Servicii Scripting & Mapping
Produse:
Farmer Job Realistic
Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
4 answers to this question
Recommended Posts