AlyN... Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Sunt incepator si vreau sa fac un gm rpg de la 0 . (Stiu ca o sa ziceti ca sa fac ceva mai usor in primul rand dar vreau sa incerc)Am o intrebare : Pot sa incep cu ce vreau la gm?Daca nu dati un exemplu.
Zaptos Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Pai pentru inceput la ORICE GM pune pluginuri care te vor ajuta exemplu: streamer,sscanf. apoi fa un sistem de inregistrare/logare.
AlyN... Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Multumesc.Deci nu e o ordine care trebuie respectata pot sa adaug ce vreau nu?
Джо Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ba da dupa ce ai pus sistemul de inregistrare/logare trebuie sa bagi tutorialul etc...Adminulll....
Gireada Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Daca esti incepator nu cred o sa te descurci prea bine
AlyN... Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Multumesc la toti !Dar nu ma descurc mai bine editez unul .
Question
AlyN...
Sunt incepator si vreau sa fac un gm rpg de la 0 . (Stiu ca o sa ziceti ca sa fac ceva mai usor in primul rand dar vreau sa incerc)
Am o intrebare : Pot sa incep cu ce vreau la gm?
Daca nu dati un exemplu.
5 answers to this question
Recommended Posts