Jump to content

AlyN...

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

AlyN...'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ca sa pot sa deschid xampp si mysql sa ma pun admin la server trebuie sa fac ceva pagina sau ceva?
  2. Scuzati-ma! Am descarcat ce a uploadat Ph0eniX l-am deschis da nu stiu unde sa scriu www.localhost/phpmyadmin sau cum sa fac Stiu ca v-am zapacit cu mysql asta!
  3. Multumesc Mult la toti incerc si revin cu un reply....
  4. Gireada te-am bagat astept sa intri ! Am nevoie urgent :sad:
  5. Am descarcat un gm pe mysql si merge totul perfect dar nu stiu sa folosesc panelu ala sa imi pun admin va rog sa imi explicati ori sa ma ajutati ! Care vrea sa ma ajute PM cu id. Va rog sa ma ajutati sunt incepator si vreau sa imi deschid server si nu stiu sa imi dau admin am incercat cateva modalitati dar nimic P.S:Dau admin/helperi orice pe server si pe forum doar sa ma ajutati pun si adresa serverului vostru pe sv meu,bani nu pot da nu prea am posibilitati .
  6. AlyN...

    Gm rpg

    Ok ms P.S: Aveti care host la http://egmaster.net/hostingsamp.html se poate sau e teapa?
  7. AlyN...

    Gm rpg

    Am descarcat un gm rpg si nush sa folosesc baze de date Cum imi dau admin pe sv ? descarcatil si vedeti voi nu ma pricep Linkuri download: http://www.solidfiles.com/d/91c12d190c/ https://www.box.com/files/0/f/462362687/1/f_7365648805 https://www.dropbox.com/s/bggqbeknegdrnu...a-zone.rar
  8. Sa postezi liniile aici?
  9. Am descarcat gamemodul creat de Gireada si vreau sa scot aceste anunturi : http://postimg.org/image/j6b3iqpt9/ 2.Cum pot sa schimb sa nu mai scrie : Nu ai cheile acestui vehicul si sa scrie: Doar membri ......pot conduce aceasta masina. http://postimg.org/image/6ayii8l65/ 3.Dupa ce ma inregistrez apare o casuta care e enervanta si vreau sa o scot cum as putea? http://postimg.org/image/lkydpfgod/ Multumesc . P.S: Gireada este un gm foarte reusit imi place mult,multumesc ca l-ai postat.
  10. AlyN...

    GM

    Multumesc la toti ! Dar nu ma descurc mai bine editez unul .
  11. AlyN...

    GM

    Multumesc. Deci nu e o ordine care trebuie respectata pot sa adaug ce vreau nu?
  12. AlyN...

    GM

    Sunt incepator si vreau sa fac un gm rpg de la 0 . (Stiu ca o sa ziceti ca sa fac ceva mai usor in primul rand dar vreau sa incerc) Am o intrebare : Pot sa incep cu ce vreau la gm? Daca nu dati un exemplu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.