DarkyTheAngel Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Salut.Acum cateva zile mi-am recativat contul pe website-ul PrizeRebel (pentru cine nu stie, sa caute pe google) cu speranta ca voi castiga un Ultimate Game Card (____,,____).Folosesc proxy pentru a-mi schimba IP-ul (pe Romania nu sunt "survye"-uri) si primesc diferite oferte din alte tari.Problema se pune in felul urmator, am completat o multime de oferte si nu am primit punctele promise.Pana acum ar fi trebuit sa am vreo 500 - 600 puncte iar eu am decat 80.Tin sa mentionez ca doar cateva teste ("survye"-uri) mi-au dat punctele promise.Acum, stie cineva ce-i de facut?EDIT: Nu am facut reclama website-ului PrizeRebel.
Rock Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Nu cred ca a auzit vreunu de site-ul asta ca sa te poata ajuta.Sincer sa fiu nici eu nu stiam. Just Rock
AdyUzzy1 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 PrizeRebel? :-?Nu am auzit pana acum frate Fara reclama in semnatura!
D@rksone Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 PrizeRebel nu este cunoscut in lumea internetului, macar pana la mine n-a ajuns Nu pierde sperantele in a cauta pe cineva sa te ajute, posibil ca cineva sa stie. Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte
burnfire Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Sincer,nici eu nu am auzit de un asemenea site..mai continua cautarea )
DarkyTheAngel Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 PrizeRebel nu este cunoscut in lumea internetului, macar pana la mine n-a ajuns Nu pierde sperantele in a cauta pe cineva sa te ajute, posibil ca cineva sa stie.Defapt, PrizeRebel este foarte cunoscut in USA pentru premile gratuite (este foarte profitabil).Foarte multa lume din USA foloseste acel website si chiar foarte multi castiga.900 puncte = Amazon Card $10 = $10 in contul de pe amazon.com
Administrator -=[Vyorel]=- Posted June 17, 2013 Administrator Posted June 17, 2013 prizee.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri cu premii. Pe site gasesti tot felu de jocuri cu premii mici si mari, au avut intr-un timp un joc care era doar cu bani (adica castigai numai bani, minim 100$) dar acum 2-3 luni l-au scos. Eu pe prizee.com am luat un stick de 4 GB, o lanterna care se incarca la manivela ), o tableta si 405$ ... dar asta acum 1 an :D ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
DarkyTheAngel Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 =-" post="145855" timestamp="1371501826"]prizee.com este unul dintre cele mai cunoscute site-uri cu premii. Pe site gasesti tot felu de jocuri cu premii mici si mari, au avut intr-un timp un joc care era doar cu bani (adica castigai numai bani, minim 100$) dar acum 2-3 luni l-au scos. Eu pe prizee.com am luat un stick de 4 GB, o lanterna care se incarca la manivela ), o tableta si 405$ ... dar asta acum 1 an Pe website-ul asta, trebuie sa joci jocuri ca sa castigi puncte?
Administrator -=[Vyorel]=- Posted June 18, 2013 Administrator Posted June 18, 2013 Pe website-ul asta, trebuie sa joci jocuri ca sa castigi puncte?Da, si cu punctele alea iei premiile. Seteaza-l pe engleza ca sa intelegi mai bine. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
97fresh Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ce sit:))cica ip meu e in baza lor de date dar e prima data cand intru pe situ lor....
burnfire Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Schimbati IP =)) Poate s-a nimerit sa fie al unui player :)
[XSR]NexT Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Am incercat sa fac cont si cica e in baza lor de date. Asa se mai zice acum xD
DarkyTheAngel Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 NexT." post="145980" timestamp="1371573100"]Am incercat sa fac cont si cica e in baza lor de date. Asa se mai zice acum xDAm observat chestia asa.Presupun ca este vreo eroare de la baza de date dar daca folosesti proxy va functiona.
Recommended Posts