Jump to content

burnfire

Membru
  • Posts

    382
  • Joined

  • Last visited

    Never

About burnfire

  • Birthday 02/23/2001

burnfire's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dc 3/5 ma?Stii tu scripting sau esti un RSS-ist ordinar,de ala care nici nu stie cum se foloseste functia print()...Mai intai demonstreaza ca stii,dupaia sa critici ;)
  2. burnfire

    IDEI

    1. Ce zici de un FS care sa se comporte ca o persoana...pentru ajutat playerii... De exemplu...daca un player spune cuvantul "job",sa iti arate cum sa iei un job... 2.
  3. GRESIT!Pasta nu raceste motorul,ci asigura o suprafata de racire mai mare cu radiotorul...
  4. =))) Simplu,dute la o vulcanizare,cere sa iti dea niste azot si o pompa de umflat roti de TIR si,treci la treaba )
  5. 1.Da 2.Da ) Revin cu edit LOOOOL Mersi Anakin ;)Chiar merge acum!In ambele limbi!!!!!!!!!Mersi muuuult!Dati TC!Ai +1
  6. Poi daca vroiam sa ii setez engleza,ii setam de la OnPlayerConnect...dar vroiam sa stie ce limba are... Am pus pe Romana inainte sa testez comanda,deci :P
  7. 1.Ca sa intelegi ce are PC-ul tau,trebuie sa intelegi care este procedeul functiei restart(am testat si eu ) ). Deci cand in mod normal calculatorul tau trebuie sa se inchida,in loc sa faca asta,injumatateste voltajul normal de curent care il primeste calculatorul.De unde stiu?Cand eram mai mic,cand era o pana de asta,de curent f scurta,nici o secunda,calculatorul nu mi se inchidea,ci isi dadea doar restart ) 2.Problema ta vine de la o alimentare proasta a PC-ului..Adesea,trebuie sa schimbi sursa... P.S:Bafta ;)
  8. Si ce a zis Rimmon cu elseif,switch... Stii ca nu ai voie sa postezi acelasi raspuns dat anterior?Sau nu stiai... Altceva?
  9. Nu are cum,am pus un timer care,daca nu ai selectat o limba,sa iti trimita un mesaj din 10 in 10 secunde ;)Nu is chiar asa de incepator
  10. Adica ceva de genu SendFormatedessage,nu,nu am facut...Dar am sa incerc ;)
  11. Deci cu metoda ta Gireada,nu a mers... Cu debug,nici nu trebuie.De ce?Pentru ca in consola apare mesajul...doar in joc nu apare mesajul...
  12. La else if tot nu merge,am facut un topic si pe .com.... Cu codul luo Spirite_,imi arata mesajul doar in consola... Tin sa precizez ca la comenzile la care am folosit mai putin de 3 culori hex (de genu FFFFFF) mesajul s-a afisat pe tot serverul...Ce este de facut?
  13. Fa o cerere de tutorial la sectiunea potrivita...
  14. Nu are cum...mai incearca sa le schimbi,si sa compilezi cu pawno care aceste include....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.