DarkyTheAngel Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 V-ati imaginat vreodata cum arata "launcher"-ul fara partile urmatoare ?:PlayerScoreRuleValueFilterServer InfoEu da.Iar din lipsa de ocupatie si din plictiseala le-am eliminat (folosind Photoshop CS3) si arata cam asa:Ce ziceti? Arata mai bine "cu" sau "fara" partile lipsa?
Gireada Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Parerea mea este ca arata mai bine cu acele parti, deoarece iti poate arata detaliile serverul(Jucatorii, Modul ,etc).
DarkyTheAngel Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Parerea mea este ca arata mai bine cu acele parti, deoarece iti poate arata detaliile serverul(Jucatorii, Modul ,etc).Aceleasi lucruri ti le arata si bara de deasupra server-ului, cea cu "ping", "mode", etc.
Gireada Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Aceleasi lucruri ti le arata si bara de deasupra server-ului, cea cu "ping", "mode", etc.Aceea bara iti arata si numele jucatorilor?
DarkyTheAngel Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Aceea bara iti arata si numele jucatorilor?Nu.
RaZVaN ^ xD Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Asta poti face si fara PS.Dublu-click pe bara de jos ( server info ) + click pe marginea acelei "ferestre" cu jucatori si tragi spre dreapta. Y!M: [email protected] ( nu este ID pt. help-center )
[RMS]Yakuza Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Aiurea ..E mai bun cu Player ,Score si altele Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Recommended Posts