Jump to content

RaZVaN ^ xD

Membru
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

    Never

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RaZVaN ^ xD's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Reinstaleaza sistemul de operare. Automat ca PC-ul tau incepe sa 'arda' daca tu nu l-ai mai curatat de praf / ventilatia corespunzatoare lipseste. Dar daca tu inca mai crezi in Mos Craciun si in 'arderea' PC-ului prin reinstall, ia-ti un telefon mai bine, de preferat un nokia 1100 pt ca asta in niciun caz nu-l vei virusa.
  2. Ultimul mesaj off-topic Eu cand fac o afirmatie, incerc sa ma informez cat de mult pot in acea privinta. Cat de mare este posibilitatea ca doi jucatori sa aiba acelasi IP, in comparatie cu posibilitatea ca doi jucatori sa aiba numele utilizatorului 'Administrator', iar clientul SA-MP sa fie instalat in 'C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas' - aceasta fiind calea implicita a jocului GTA SA ? Probabilitatea ca un jucator sa fie banat neintentionat este mult mai mare la banarea in functie de serialul furnizat de GPCI, decat la banarea pe IP. Plus ca acest serial poate fi schimbat foarte usor, doar prin simpla redenumire a numelui de utilizator al Windows-ului.
  3. GPCI este cea mai nesigura metoda, documenteaza-te mai atent.
  4. Postarea asta e doar pt +1, nu este asa? Daca ai fi citit macar primele randuri din postarea mea, ai fi inteles.
  5. Daca nu este librarie, ce este, filterscript ? Nu pentru ca tot trebuia folosita o librarie care sa transmita FS-ului momentul cand este apelata functia 'TogglePlayerControllable' Avand in vedere ca functiile legate de variabilele per jucator nu sunt chemate de 100.000 pe secunda ( chiar si asa, nu ar fi foarte mare diferenta dintre cele doua tipuri de variabile ( ~10ms ) ), nu se va simti nicio diferenta intre variabilele per jucator si cele normale.
  6. Nu ar primi crash. Doar ar primi un runtime error. Parametrul 2 nu poate fi gol ( NUL ), avand in vedere ca este integer. Parametrul 2 automat ca este numeric, doar este integer.
  7. Defapt nu conteaza daca pui sau nu extensia la Windows.
  8. Eu as schimba coolerul/pasta sau as monta niste ventiloatare in carcasa. Temperatura aceea este prea inalta. La mine nici in prime95 nu atinge acea temperatura.
  9. Degeaba modifici handling-ul unui vehicul pt ca SA:MP incarca setarile original, insa prin s0beit, din cate stiu, poti sa modifici handling-ul.
  10. Win 7: START -> Folder Options -> View -> Debifezi "Hide extensions for known file types" -> Apply Win XP: Pasii de mai sus, doar ca folder options se acceseaza din orice folder, dintr-un tab din vecinatatea barei de titlu.
  11. O firma pe care am folosit-o ceva timp si nu am avut probleme este: www.trafichosting.ro
  12. Da, doar ca valoarea implicita ( default ) trebuie scrisa intre paranteze rotunde, nu patrate.
  13. Da stiu ce face. El vrea sa joace prin hamachi, iar hamachi creeaza un server LAN ( sau ce denumire are ) intre userii conectati la camera lui din hamachi .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.