Alexica721 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Buna ziua am sistemul de case a lui antronix si nu mi-l cistesteAm pluginurile:sscanf Whirlpool mysql audio streamerinainte il citeaproblema este ca??:? M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
[Funky]Anakin Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 MySQL Ce cauta acolo cand Anitronix foloseste Dini /:) ?Daca folosesti MySQL E ok .Unde ai adaugat House ? Pune primul la filterscripts
Alexica721 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 am incercatefectiv nu vrea sa imi citeasca casele din scriptfiles M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Alexica721 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Up? nu mi s-a mai raspuns la topic de 24 ore M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Alexica721 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 da il amdin pacate efectiv mil citeste dar numi apar casele numi arata nimic in caseOBSERV CA DOAR ATUNCI CAND IL COMPILEZ IMI CU INCLUDE 0.3x imi face asa M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
[Funky]Anakin Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 da il amdin pacate efectiv mil citeste dar numi apar casele numi arata nimic in caseOBSERV CA DOAR ATUNCI CAND IL COMPILEZ IMI CU INCLUDE 0.3x imi face asaDa erori in consola ceva ? Baga crashdetect daca nu fa un update la streamer
NEoNX Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nu mai urlati la el degeaba ! Are un buguletz . Trebuie pus primul la linia :[pawn]filterscripts[/pawn]Pentru asi initializa casele . Apoi poate fi trecut al doilea sau nush cum aveti voi . :)
Alexica721 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Nu mai urlati la el degeaba ! Are un buguletz . Trebuie pus primul la linia :[pawn]filterscripts[/pawn]Pentru asi initializa casele . Apoi poate fi trecut al doilea sau nush cum aveti voi . scuzama dar nu crezi ca am incercat? M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
[Funky]Anakin Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nu mai urlati la el degeaba ! Are un buguletz . Trebuie pus primul la linia :[pawn]filterscripts[/pawn]Pentru asi initializa casele . Apoi poate fi trecut al doilea sau nush cum aveti voi . Mai taci ma din gura . Asta incearca oricine acum .Baga CrashDetect si creeaza o casa sau cumpara una si zi daca arata ceva in consola .Sau daca arata ca ai probleme la streamer xD .Arata server_log.txt xD
Alexica721 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Server.cfgFOlosesc sistemul de case antronixsi face asa cand il compilez/sterg o casa din scriptfiles/script M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
DarkyTheAngel Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 In script, ai cumva coduri de genul asta?:AddHouse ( ...AddHouse ( ...AddHouse ( ...
[Funky]Anakin Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 In script, ai cumva coduri de genul asta?:AddHouse ( ...AddHouse ( ...AddHouse ( ...AddHouse tre sa aiba....Dar tu ai prea multe fs acolo mai Alex xD ...new2 incearca sa il pui inaintea la LuxAdmin sau sa il bagi in GameMode .Sau incearca sa il testezi pe un GameMode de ex bare doar el singur fara al filterscript ..
Alexica721 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 am numa dealea M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Gireada Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ai cumva pus ssscanf.dll Whirlpool.dll mysql. audio.dll streamer.dll?
Alexica721 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 daam zis mai sus pluginuri-le folositeplugins stremer sscanf Whirlpool audio msql M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
xxSPEEDYxx Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 cu .dll ?Pe Windows nu trebuie sa fie puse si extensiile pluginurilor, pentru ca pe windows sigurat nu poate fi .so, cum ii pe linux.Sunt cateva motive pentru care poate nu-ti citeste casele:1. Iati sistemul original de pe sa-mp.com, poate ai luat tu ceva sistem de nu stiu unde, si este stricata functia pentru incarcarea caselor.2. Mi se pare ca nu ai specificat unde nu ti se incarca, daca incerci pe host (care 100% are linux), trebuie sa ai .so dupa fiecare plugin.3. Posteaza-ne aici server_log.txt, sau pe pastebin.com, poate iti arata ceva errori in el. Fara reclama in semnatura!
Alexica721 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 speedy deci cand trebuie sa scrie House system by antronix dar nu scrienu am pus pe host cand incerc sa downloadez din topicul original nu merge linkul M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
DarkyTheAngel Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Ai incercat sa folosesti in joc /loadfs ...?
Alexica721 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 TC am rezolvat M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
Question
Alexica721
Buna ziua am sistemul de case a lui antronix si nu mi-l cisteste
Am pluginurile:sscanf Whirlpool mysql audio streamer
inainte il citea
problema este ca??:?
M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
21 answers to this question
Recommended Posts