Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stunt City Bacau v0.5

Acest server a fost creat de catre mine pentru a se juca playeri sa-mp pe el , va rog sa nu modificati creditele.

29za9p4.png

width=500 height=37516gd2d3.png

width=500 height=3758xsu1z.png

width=500 height=375v63g4i.png

width=500 height=375mmezb7.png

width=500 height=37572exw8.png

width=500 height=37535kmn2t.png

Comanda : /reguli

width=500 height=3752vaji54.png

Comanda : /news

width=500 height=3752ie1i.png

width=500 height=37534sh5ko.png

Credite: RuSke , Darky , Rock.

Download: http://zipansion.com/29EoV

Edited by Diabolik

LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP

Posted

Pentru server 5/5 = 10/10. Dar nu trebuia postat, o sa vezi in timp de ce.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Acest server a fost creat de catre mine pentru a se juca playeri sa-mp pe el , va rog sa nu modificati creditele.

Ai zis bn a fost creat ca de-acum in colo nu va mai fi al tau :)) ca de obicei il ia ii schimba credits cateva texte si am gm :|

oricum ai un 10 de la mn pentru muca depusa :) :P

Posted

Stati calm , nu cred ca mai scot o alta versiune a gamemodului si acest server l-am facut doar pentru ca am functia de moderator si trebuie sa arat de ce am acesta functie pe forum.

LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP

Posted

Vreau si eu sa il urc pe host.. dar intai vreau sa ii schimb numele si din pwn dar nu merge imi da eroare cand ii dau F5. Dc da eroarea asta ?  :cheesy:

Posted

Vreau si eu sa il urc pe host.. dar intai vreau sa ii schimb numele si din pwn dar nu merge imi da eroare cand ii dau F5. Dc da eroarea asta ?  :cheesy:

Pentru ca vrei sa ii furi munca de aia iti da eroare. Tie lene sa faci un gm al tau.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

Diabolik am uitat sa spun ca imi place numele ales ;)

Posted

LoL copii facuti din **** a scris sa nu modificati creditele voi pe sigur ati vazut "modificati creditele" si daca schimbi trebuie sa te lauzi si sa incalci regulamentu.. NOOB.

Posted

LoL copii facuti din **** a scris sa nu modificati creditele voi pe sigur ati vazut "modificati creditele" si daca schimbi trebuie sa te lauzi si sa incalci regulamentu.. NOOB.

=]]]]]]]]]]]]]]]]. Tu vorbesti ma ?

Bravo RusKe . 50/5 xD

7bdea99b11.png

rimmon curv.

Posted

Dragut server :)

Cand l-ai posatat practic ti-ai asumat raspunderea cu privire la faptul ca numele si creditele vor fi schimbate :)) si pacat e ca atunci cand o sa modifice numele [table]

nu o sa stie macar sa-l aranjeze :))[/table]

[glow=blue,2,300]SAMP.[glow=yellow,2,300]RSP-GAME[glow=red,2,300].NET[/glow][/glow][/glow]

Posted

Iti spun eu de ce. 1. Ti-am zis daca ai nevoie de scripter ai zis ca nu si mi-ai dat ban ( ca un copil de 10 ani ).

2. Esti Incepator in script.

3. De ce sa ii furi munca? Lasa omul in pace.  Bine lucrat cu gm-ul e foarte bun. Pacat ca avem prosti in tara asta care fura gm-uri.

Posted

Frumos serverul.Meriti un 5/5 cu FELICITARI !Chiar daca nu ma impresioneaza dialogurile de tip curcubeu,se veze ca ai muncit muuult la server!Bravo! 5/5