Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asta ar trebui sa mearga:

http://pastebin.com/vsSbJGzS

niciodata sa nu mai pui return 1; la OnPlayerCommandText

nu e greu de facut, dar e bn... :D

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

gj dar nu stiu cam oricine cu un pic de experienta il poate face ...cred 5/5 pentru FS

tu vb ady care ai luat ceasul lu rtx si ai schimbat tot ce insemna credit in el RUSINE

despre FS gj 4/5 ;)

Samp.OnlyPro.ro - RolePlay - Join Us !

Posted

Cops Sandu nu sunt melodiile puse de el acolo.....ci sunt acele melodii pe care le asculti la Radop in Gta San Andreas :) Si cred ca e imposibil sa bagi o melodie pe care o vrei u  ::)

______________________________________________________________________________________________________________

[move][glow=red,2,300]Nota:[glow=blue,2,300]9/10[/glow][/glow][/move]

Posted

Cops Sandu nu sunt melodiile puse de el acolo.....ci sunt acele melodii pe care le asculti la Radop in Gta San Andreas :) Si cred ca e imposibil sa bagi o melodie pe care o vrei u  ::)

______________________________________________________________________________________________________________

[move][glow=red,2,300]Nota:[glow=blue,2,300]9/10[/glow][/glow][/move]

sa stii ca se poate daca teai uita la Plugin-uri sa vezi si tu acolo

Frumos scriptul 4/5

35012l1.png.aee1a3398b9bd9f8eec50574d2cd

Posted

poti puni si music bug mafia romaneste?

1) Invata romana

2) Nu cred ca in multyplayer poti pune orice muzica doar in single player poate ma insel :)

3) Frumos scriptu 5/5

16189165.gifrastamaunbydeejaylobo1.gifsmileysw0181.gif

xmsok6ay41.gif

• Administrator
Posted

In singleplayer poti pune melodii din PC, in multiplayer nu.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

=-" post="41084" timestamp="1284840066"]

In singleplayer poti pune melodii din PC, in multiplayer nu.

Se poate pune si in multiplayer, cu pluginul "Audio Plugin"

stuntman-=!! link=topic=5555.msg35936#msg35936 date=1279629945]

nu e greu de facut, dar e bn... :D