Jump to content

Recommended Posts

Posted

La cererea lui Alexica721, am facut un sistem de afaceri.

Poze:

samp080c.png

[img width=500 height=400] samp081l.png

Download:

[download]http://www.solidfiles.com/d/e71f46fb42[/download]

[download]http://pastebin.com/Cbh1NmYW[/download]

Atentie pentru a va merge trebuie sa creeati 2 foldere in directorul scriptfiles. Primul Afacere, iar al doilea JucatoriAfaceri.

Daca te-am ajutat +1 pentru mine.

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

"io am fkt primu' post 36.gif36.gif36.gif36.gif36.gif"

Frumos script, dar, comenzile suna putin cam banal, nu crezi ? Adica, /acreateafacere suna umpic cam prea "romanesc" daca intelegi ce vreau sa zic.Cred ca mai bine ar fi fost /acreatebiz sau /acreatebusiness dar totusi, felicitari pentru acest script minunat.

Posted

ms ba

In sfarsit imi vede cineva cererea(((

EDIT:mam logat ca rcon si cand fac afacerea afacerea /acreateafacere 1 5000 2 imi zice Foloseste: /acreateafacere <model> <valoare> <virtual>>

M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro

Posted

Npc, o sa fac si aici un update, ca la cel de vehicule am facut

1859311972_BANNER-GIREADAcopy-min.thumb.png.48e5e420ae2185dce5b244965a1d2601.png

Posted

"io am fkt primu' post 36.gif36.gif36.gif36.gif36.gif"

Frumos script, dar, comenzile suna putin cam banal, nu crezi ? Adica, /acreateafacere suna umpic cam prea "romanesc" daca intelegi ce vreau sa zic.Cred ca mai bine ar fi fost /acreatebiz sau /acreatebusiness dar totusi, felicitari pentru acest script minunat.

Pai le-a facut si el cum i-a venit in cap...le poti modifica tu cum vrei

ON: 5/5 good joob

skulls11.png
  • 7 months later...