stasondj Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Salut,am o intrebare...Care este diferenta ditre Linux server si Windows?
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 12, 2013 Administrator Posted February 12, 2013 Servere tinute pe sisteme de operare diferite. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
[RMS]Yakuza Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ce rol are acest topic ? : SPoti face un PM ...Lock .! Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
stasondj Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 In discutii pot posta orice ce se refera la samp
Guest Rock Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Yakuza" post="132748" timestamp="1360766989"]Ce rol are acest topic ? : SPoti face un PM ...Lock .!Daca Vyorel nu a dat inseamna ca nu incalca regulamentul si nu e fara rost.Omul nu stia ceva si era curios asa ca de ce sa dai lock?
Gireada Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pai eu stiam ca pe linux nu ai virusi, nu se blocheaza, etc, iar pe windows inversul.
xxSPEEDYxx Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Pai eu stiam ca pe linux nu ai virusi, nu se blocheaza, etc, iar pe windows inversul.Linux-ul are multe alte "proprietati", de aceea serverele hostate pe linux, de exemplu sunt mult mai rezistibile anti-flood, si alte chestii. Nu stiu cum, dar daca tii un server in PC-ul tau de exemplu, se poate da flood, iti creste IP-ul la +1.000, nu mai poti juca, si la final iti pica serverul. Fara reclama in semnatura!
DarkyTheAngel Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Salut,am o intrebare...Care este diferenta ditre Linux server si Windows?Salut.Linux si Windows sunt doua sisteme de operare diferite.Fiecare dintre ele are "calitati" si "defecte".Server-ele tinute pe Linux ruleaza de multe ori mai bine decat pe sistemul de operare Windows.Pe Windows, de cele mai multe ori, se produce asa numitul "lag" sau "ping".- DarkyTheAngel
Recommended Posts