Jump to content

Serbaq

Membru
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About Serbaq

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/12/2007

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Suceava
 • In-game Name
  rpg.og-times.ro / Name: Serbaq
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

 • Discord
  Șerban#0544

Recent Profile Visitors

227 profile views
 1. Salutare jucatori, am si eu o dilema foarte mare, mai exact cum pot face sa pot salva si in alt tabel in mysql?.Nu imi pot da seama de ce nu pot salva si in alt tabel, daca mi-ar putea da cineva sintaxa as fii recunoscator!. Adica am tabelul de conturi, si vreau sa incep sa fac un tabel de vehicle cu datele dar nu salveaza. PS:Foloseste MYSQL R39.
 2. Cate comentarii are topicul meu :))), abia astept sa terminati wiki-ul dar pacat ca nu va pot ajuta ca am 13 ani. In fine succes!
 3. Multumesc Frumos, t/c.
 4. Baieti, am nevoie de fisierul cu TDE EDITOR.rar Ca comunitatea samp.com nu mai e deschisa si as avea nevoie pentru proiectele mele, multumesc anticipat.
 5. Multumesc frumos, sa ai o zi buna!
 6. Salut, am si eu o dilema.Vreau sa fac un countdown/deelay la o comanda, (stiti la ce ma refer) si vreau sa ma uimiti, cum pot face altfel inafara de-a face un timer.Stiam pe 'samp.com' ca era o functie cu gettime si o varabile de [MAX_PLAYERS], daca stie cineva, poate sa-mi deie schita lui.Multumesc frumos!
 7. Boss, ca sa faci sistemul acela trebuie sa faci multe lucruri si le pui cap la cap. Eu pot sa-ti zic doar pasii pe care trebuie sa-i faci: 1.Sa-ti creezi o baza de date si sa o pornesti. 2.Sa stii sa faci un dialog 3.Sa stii sa faci corespundarea dialogurilor. 4.Sa salvezi in baza de date. 5.Ar trebuii sa faci si un sistem pentru detectarea jucatorului in masina daca are carnet de condus sau nu/ sau de barca/avion etc. Sper Ca te-am ajutat, nu e chiar asa de usor de facut. Nu-i SendLicense(lu ala, 3400). Succes!
 8. Voua va merge site-ul wiki.sa-mp.com? adica incerc de ieri nu pot accesa site-ul si nu stiu de ce.Daca voua va merge inseamna ca e de la mine, dar nu stiu ce problema sa am daca restul site-urilor imi merg.
 9. caracterele din singleplayer reactioneaza diferit, de aia is astia 2, daca ai terminat jocul, mai poti cucerii teritorii iar cei din ballas vor fii prieteni cu grove sau vagos etc...
 10. MERSI, Banditule, sa te ajuta dumnezeu cu toata miruirea ta, best scripter coae mersi sa te ajute miezau nimeni nu a stiut si numa tu ai putut sa ma ajuti in totalitate, multumesc, probabil asta este primul si ultimul ajutor care o sa am nevoie deoarece am samp.wiki si ce mai e pe forumuri, multumesc, respect, da-mi add pe discord Witz#0544!
 11. mysql_format(handle, query, sizeof(query), "UPDATE `conturi` SET `Admin` = '%d' WHERE 'ID' = '%d'", PlayerInfo[id][pAdmin], PlayerInfo[id][pID]); mysql_tquery(handle, query); Asta e sintaxa care am folosit-o, daca am scris ceva gresit, sa ma corectati, multumesc.
 12. Nu-mi salveaza, am mai incercat odata acum cateva zile, am incercat azi iara si nu imi face update in baza, ce sa mai fac?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.