Ronni Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Salut vreau sa va intreb daca se poate pune mappingul pe care l am facut sa fie in alt virtual world, cum ar fi 1. Daca se poate imi spune-ti va rog frumos cum?
Serban Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Salut! Din cate imi amintesc poti face acest lucru folosind include-ul 'Streamer.inc' (link: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases) Syntaxa folosita este CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD, areaid = -1, priority = 0). "Inlocuiesti worldid cu virtual world-ul ales de tine" Sper ca te-am ajutat.
Ronni Posted June 15, 2023 Author Posted June 15, 2023 3 hours ago, Serban said: Salut! Din cate imi amintesc poti face acest lucru folosind include-ul 'Streamer.inc' (link: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases) Syntaxa folosita este CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD, areaid = -1, priority = 0). "Inlocuiesti worldid cu virtual world-ul ales de tine" Sper ca te-am ajutat. am asa cum pun, te rog ajuta-ma?
Sancky Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 7 hours ago, Ronni said: am asa cum pun, te rog ajuta-ma? stoarce-ti si tu putin neuronii si uita-te la parametrii functiei de ti i-a dat mai sus
Ronni Posted June 16, 2023 Author Posted June 16, 2023 19 hours ago, Sancky said: stoarce-ti si tu putin neuronii si uita-te la parametrii functiei de ti i-a dat mai sus ma ajuti tu te rog?
R4zvyy Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 On 6/15/2023 at 4:19 PM, Serban said: Salut! Din cate imi amintesc poti face acest lucru folosind include-ul 'Streamer.inc' (link: https://github.com/samp-incognito/samp-streamer-plugin/releases) Syntaxa folosita este CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD, areaid = -1, priority = 0). "Inlocuiesti worldid cu virtual world-ul ales de tine" Sper ca te-am ajutat. @Ronni, nu e greu vere sa adaugi niste lini. Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Ronni Posted June 17, 2023 Author Posted June 17, 2023 On 6/16/2023 at 11:05 PM, R4zvyy said: @Ronni, nu e greu vere sa adaugi niste lini. efectiv daca nu stiu ce comentezi ?
R4zvyy Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 15 hours ago, Ronni said: efectiv daca nu stiu ce comentezi ? pai eu mai prost ca tine la scripting, pot si eu sa adaug niste lini in paranteza de la CreateDynamicObject... Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Vallentiin Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 51 minutes ago, R4zvyy said: pai eu mai prost ca tine la scripting, pot si eu sa adaug niste lini in paranteza de la CreateDynamicObject... Atunci ajuta-l daca poti.
Sancky Posted June 18, 2023 Posted June 18, 2023 (edited) 17 hours ago, Ronni said: efectiv daca nu stiu ce comentezi ? tot ce trebuia sa faci era sa te uiti la parametrii, si sa vezi al catelea e 'worldid', care vine exact dupa rotatii CreateDynamicObject(0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, aici vine virtual world-ul); sau, o alternativa ca sa nu mai stai sa cauti parametrul si sa stii exact la care parametru pasezi valoarea: CreateDynamicObject(0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, .worldid = id); // worldid este numele parametrului, iar id este valoarea pe care vrei sa o pui era mare inginerie sa gandesti logic, dar nu ca noi vrem mura in gura, nu stim ce e ala internet si nici creier n avem Edited June 18, 2023 by Sancky
R4zvyy Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 On 6/18/2023 at 5:32 PM, Vallentiin said: Atunci ajuta-l daca poti. Pai nu are rost sa il ajut pe el. El e un gunoi pe discord cat si pe forum uri. Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
R4zvyy Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 On 6/18/2023 at 6:47 PM, Sancky said: tot ce trebuia sa faci era sa te uiti la parametrii, si sa vezi al catelea e 'worldid', care vine exact dupa rotatii CreateDynamicObject(0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, aici vine virtual world-ul); sau, o alternativa ca sa nu mai stai sa cauti parametrul si sa stii exact la care parametru pasezi valoarea: CreateDynamicObject(0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, .worldid = id); // worldid este numele parametrului, iar id este valoarea pe care vrei sa o pui era mare inginerie sa gandesti logic, dar nu ca noi vrem mura in gura, nu stim ce e ala internet si nici creier n avem Nu ai ce sa i faci, el e Ronni, mai bine spus "bullying ul internetului" Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Recommended Posts