Jump to content

Anonymous12

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Baiatul
  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

296 profile views

Anonymous12's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salut mă numesc MarocanulPeZona pe rețelele de socializare și am varsta de 24 de ani,azi vreau să fac un anunț căci detin o comunitate pe care nu am mai apucat să o deschid din lispa de timp acesta se numește New-World.ro,ea deține Gamemode+Index+Tema Forum+Panel+Server de discord 180 membri pe care le scot la vânzare produsele web adică Panel+Index+Temă Forum sunt făcute de firma Awesome Design toate produsele web se găsesc începând de pe site-ul new-world.ro Gamemodeul este unul de tip Mobile/PC destul de dezvoltat. Pentru Contact mă găsiți la: Discord:MarocanulPeZona#1369 Facebook:https://m.facebook.com/dominic.emanuel.3114?ref=bookmarks
  2. Procent fututi mori tai de gunoi ma injuri de mama pisamas pe tine copil ratat facut din laba trista aruncata pe pereti si bagata la masa in pizda pisamas pe tine si pe mata ce a tinut curul la pula acea proasta din care a iesit tu avortatul drecului pisat infect.
  3. Anonymous12

    Sters

    un link nou se poate?
  4. Băieți îmi puteți recomanda un panel compatibil cu acest gamemode și chiar dacă nu este 100% dar parțial sa fie va rog frumos.
  5. Băieți îmi puteți recomanda un panel compatibil cu acest gamemode și chiar dacă nu este 100% dar parțial sa fie va rog frumos.
  6. Bun in primul rand imi cer scuze pentru ziua de ieri caci n-am înțeles clar care ar fi problema cu produsele mulțumesc lui Eyser care ma ajutat si mia explicat caci nu sunt orice produse ce sunt produse premium si daca nu sti limbajul de programare nu ai cum sa de faci sa meargă sunt facute ca nu price începător sa poata sa le faca si meargă si aceasta este foarte bine mia oferit azi suport însuși iel o sami lucreze la panel pentru care ii multumesc si respect.o zi buna tuturor.
  7. Dane si panelul data tot ai dat gm..
  8. Laurentiu ciocul mic si joc de glezne hai mișca nu tea băgat nimeni in seama incultule!
  9. Sugacilor ce aveți cu Sirius?,vroiați gm versiunea buna înainte de a intra bani în cont la baiat?,ba Sebastiane esti un milog si un tepar de înaltă calitate in plm ai vandut gm terone la 3 copilasi cu 5 euro si după lai postat coaie Sirius sia vândut gm dar a fost baiețaș si a zis vand gm la 2 sau maxim 3 persoane care a avut succes si nu la postat dupa o zi pe net ca tine milogule ai grija cum vorbesti uitate la tine ce fel de om ești daca eram in pielea lui Sirius si miroseam ca el a țeapă iti dădeam o p++A în gura jegosule .
  10. Sugacilor ce aveți cu Sirius?,vroiați gm versiunea buna înainte de a intra bani în cont la baiat?,ba Sebastiane esti un milog si un tepar de înaltă calitate in plm ai vandut gm terone la 3 copilasi cu 5 euro si după lai postat coaie Sirius sia vândut gm dar a fost baiețaș si a zis vand gm la 2 sau maxim 3 persoane care a avut succes si nu la postat dupa o zi pe net ca tine milogule ai grija cum vorbesti uitate la tine ce fel de om ești daca eram in pielea lui Sirius si miroseam ca el a țeapă iti dădeam o p++A în gura jegosule .
  11. Sugacilor ce aveți cu Sirius?,vroiați gm versiunea buna înainte de a intra bani în cont la baiat?,ba Sebastiane esti un milog si un tepar de înaltă calitate in plm ai vandut gm terone la 3 copilasi cu 5 euro si după lai postat coaie Sirius sia vândut gm dar a fost baiețaș si a zis vand gm la 2 sau maxim 3 persoane care a avut succes si nu la postat dupa o zi pe net ca tine milogule ai grija cum vorbesti uitate la tine ce fel de om ești daca eram in pielea lui Sirius si miroseam ca el a țeapă iti dădeam o p++A în gura jegosule .
  12. Sugacilor ce aveți cu Sirius?,vroiați gm versiunea buna înainte de a intra bani în cont la baiat?,ba Sebastiane esti un milog si un tepar de înaltă calitate in plm ai vandut gm terone la 3 copilasi cu 5 euro si după lai postat coaie Sirius sia vândut gm dar a fost baiețaș si a zis vand gm la 2 sau maxim 3 persoane care a avut succes si nu la postat dupa o zi pe net ca tine milogule ai grija cum vorbesti uitate la tine ce fel de om ești daca eram in pielea lui Sirius si miroseam ca el a țeapă iti dădeam o p++A în gura jegosule .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.