Sari la conținut

AlexRap

Membru
 • Număr conținut

  64
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

AlexRap a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 29 2018

AlexRap a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Neutru

6 Urmăritori

Despre AlexRap

 • Rang
  Membru junior
 • Dată Naștere Septembrie 5

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Craiova
 • Interests
  Fete
 • Name in game
  AlexRap
 • Level of knowledge
  Mediu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. salut , putem vb putin pe discord ?add BeatThoseCheeks#3624

 2. AlexRap

  Factiune

  Cauta in gm public setplayertoteam color sau function setplayertoteamcolor cum e la tine si de acolo modifici
 3. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @RobertAdvvam dat edit si am scris da tu ai vazut doar link u =))))
 4. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @seaways nu sti tu sa faci conexiunea daca tu nu sti sa faci conexiunea e de la gm e de la baza gm prost nu recomand nu merge pe localhost, coaie iti descarci frumos xampp urci baza pui datele si in gm dai compile si aia e
 5. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @zAndy imi ia ceva ca sa ti explic mai bine cauti pe net cum pornesti un gamemode pe localhost si sunt destule videoclipuri explicate
 6. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @Craze.Gaming Official plugin-urile pe host le pui asa: mysql_static.so crashdetect.so sscanf.so streamer.so
 7. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @Octi ai destule tutoriale pe net cum sa pornesti un gamemode pe localhost
 8. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @IanisBoss are @RobertAdvv am zis ca sistemu de masini personale nu este testat, poti posta un topic la ajutor scripting. Am adaugat alt link de download si am mai adaugat cate cv.
 9. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @RobertAdvv fiecare gm are bugurile lui, toate care erau mari au fost rezolvate poate mai sunt unele mici nu stiu nu am mai gasit pana acum, acum nuj.
 10. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @RobertAdvv 100+
 11. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @RobertAdvv l-am scos.
 12. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  @K1nG. bigzone cel mai antic. @4l3x fara o poza cv n am sa mi dau seama. PS: am schimbat link-ul de download era o problema, acum am vazut.
 13. AlexRap

  GM 2k19 + Panel wcode

  REZOLVARI: - sunt destul de multe puteti face si voi o comparatie intre ce am postat pana acum si asta 2k19 - factiuni dinamice refacute -vehicule personale dinamice (erau dinamice da niste chestii nu erau NETESTATE), vehicule factiuni dinamice (Testate) -adaugata factiunea 7 pe server acea fiind TAXI LV - sistem de /tog. - /hud gen nephrite. - sistem rentvehicile nephrite. - multe altele. - rezolvat bug paint cu secundele. - procesor de comenzi YCMD. - multe functii refacute. -adaugat sistem de /roll disponibil si in /gps. pastrati comanda /credits din gm ms. - sistemul de taxi si cu fare etc tot refacut cel vechi era naspa. adaugate comenzi /vcreate, /vowner, /bowner, /vremove, /vmove, /howner etc aveti un panel de la wcode compatibil cu gm u nu in totalitate da este, a fost pus doar pe host pe localhost nu l am testat. Din poze se poate vedea ce am mai facut etc. Descoperiti in gm tot. Toate bugurile raportate au fost rezolvate daca mai gasiti ceva puteti posta la ajutor scripting. Succes cu gamemode-ul. multe textdraw-uri refacute, sunt gen nephrite la wanted si jail etc. dialog-uri pe case:. V-am zis asa in mare in rest descoperiti voi. - o mica insulita adaugata. clan-uri refacute etc. HAI RE ❤️ Script development: @SouNNd && @AlexRap Pastrati comanda /credits ❤️. /gotoarena - event arena 3 adaugata o mapa pentru events. EDITED: - refacut stock-ul la factiuni e mai simplu acum daca adaugi si o factiune noua se pune automat in /factions - adaugat in /tog clan chat si money indicator - adaugat money indicator sub bani gen t4p. - adaugat /blockcmd si /unblockcmd gen nephrite (ex: /blockcmd /stats, /unblockcmd /stats). EDITED LINK NEW: https://www13.zippyshare.com/v/obNGfXnb/file.html POZE: https://imgur.com/a/VhsQPKx VirusTutorial: Nu-i nevoie ca am mai postat gm uri si n au fost keyloggere.
 14. AlexRap

  Am o problema cu ceasul

  Problema este de la host
 15. AlexRap

  Comanda /set group

  in toate gamemode-urile BigZone factiunea nr 7 nu exista, poate intr-un edit cv bun sa fie adaugata dar asa a fost stearsa pentru ca a fost edit de la saints network care factiunea nr 7 era Gouvernament.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.