Jump to content

Edward Ienimisa

Membru
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Edward Ienimisa last won the day on April 7

Edward Ienimisa had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutru

About Edward Ienimisa

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ba omule, nu vezi ca incerc sa te ignor? Vezi de treaba ta frate, ca nu iti are nimeni grija!
 2. *eats popcorn* Haha, imi dau si eu seama . Da, mai caut te astept in echipa. O sa vorbim diseara deoarece acum sunt pleacat de acasa. Lasa-mi te rog un mesaj la cat esti disponibil!
 3. Znx, Da, am incurcat ziua imi cer scuze de aceasta. Segment, totusi mersi de sugestie, o sa iau in considerare cele cu fiverr, frelancer s.a., chiar mi-ai adus niste informatii despre care nu stiam. Chestia cu "unii dintre noi avem facultate", se refera la tine, nu? Esti un om superior sa stii, avand facultate sau firma, iar daca aceste lucruri te fac superior ca om esti unul dintre ei. Patetic... V-ati pus in cap toti sa ma enervati pe mine, dar v-ati gasit omul care stie sa si respecte dar sa se si certe, va zic eu.
 4. Eu mai bine as tacea in locul tau cu cine si cum e "prost". Cat despre znx, baiatul care este speriat de bombe, probabil s-a simtit ofensat caci am scris ca scartaie, well nu i-am scris numele aici, dar vad ca s-a dat singur de gol... Sau sa scriu pe limba voastra poate intelegeti, "ma-i bine a-ti tace-a".
 5. Firma poate fi de 2 lei, omul trebuie sa fie valoros , dar cand ai valoare de 2 lei ca om, nu poti sa te ridici nici la standardele unei firme de 2 lei.
 6. @Staik asa este am probleme mintale . Iar vorbele alea nu ai de unde sa le fi auzit, chiar daca le cauti... nasul tau nu ajunge pana acolo.
 7. Nu terminasem interviul cu celalalt dinaintea ta, credeai ca esti doar tu? @zNx[], Daca esti destept vei cunoaste cine esti, daca esti prost vor cunoaste altii.
 8. @zNx[]Uite jos dovada Domnu meu, cand ma rog de tine sa faci anumite chestii. Stabilisem ca la ora 10 ne auzim, ne-am mai auzit? Nu... deci Punctualitate 0. Am stat dupa tine ora intregi, ai zis la un moment dat ca mai ai jumate de ora, pe discord si ajungi, nu ai mai ajuns nici atunci. Deci practic se vede cand iti zic, ca nu ai facut nimic saptamana respectiva, ca ai frecat menta, acum vii si imi dai lectii de "baiatul sanatos mintal"? Ba chiar am incercat sa fiu intelegator cu tine, am zis ca nu e nici o problema, cand aveti voi timp... tu nu ai avut niciodata.
 9. @khain, invata si tu sa scrii ca deja ma enervati, analfabetilor care sunteti cu "sunte-ti" si "deacord". Stiti scripting, stiti sa dati critici, dar de scris un ca***. Nu am dialog eu cu voi lepre de 2 bani ce sunteti, va permiteti sa intrati abuziv si sa va dati cu parerea cand voi nu sunteti nici de Doamne-ajuta!
 10. Wtf , Andrei, mersi de ratingul negativ. 1. Cum iti permiti sa vii la mine sa zici aceste lucruri, cand am avut interviu si imi pareai om cumsecade, cum poti sa iti permiti sa imi spui ca "am probleme mintale" ? Copile wake up! Cat despre firma, ai semnat ceva si eu nu stiu? Un mare NU! Domnu meu, visezi si tu cu ochii deschisi... nu inteleg ce te-a suparat mai exact pe tine, ca am dat interviu de o ora? Se pare ca nu e suficient cu voi... nu poti avea incredere in nimeni in ziua de azi, toti te fut asa cum si cand li se scoala. De altfel se pot face angajari oriu
 11. Cei care vor da click pe profilul tau pot observa asta. Cat despre limbajul meu, atata timp cat nu pune in indispozitie pe cineva, spunand jigniri sau altceva este de ajuns, cat despre al tau lasa de dorit, iar lumea mea personala de "puf" chiar este asa, ba chiar i-a crescut par , cum de ai ghicit? Mai bine te-ai face ghicitor sa faci si tu un ban pe la colt de strada. Nu mai face degeaba spam doar de dragul de a obtine page post. Eu iti urez bafta cu "criticile" si "parerile" tale, insa nu aici.
 12. Mister, mergi cu criticile in alte parti, nu e nevoie aici. Daca eu pot fi perfect din anumite puncte de vedere, ma astept si la ceilalti din jurul meu sa fie perfecti. Vad ca ai mai fost si in alte parti cu criticile, si ti-au dat cu flit, ce ai zis sa dai si pe aici un pic... lume.
 13. @khain In primul rand frumos limbaj... Sunt om serios, nu veni la mine cu prostii. Eu totusi nu inteleg, cer eu atat de mult cand zic sa fii punctual si serios? Wtf, dar ce naiba fratilor, zi-mi tu cu ce am gresit eu in a cere punctualitate, de nu ma recomanzi? Ai lucrat la mine si nu ti-am dat bani sau ceva? "Trei banuti" ? Man, nu inteleg la ce intrati in discutie cand nu aveti nici un fel de interactiune cu ceea ce fac eu? Nici eu nu recomand leprelor. Nu am nevoie de lepre sa stii, care spun una si fac alta, nici eu nu le recomand sa vina pe comunitate, ca nu es
 14. Inca se mai cauta scripteri. Va asteptam cu un mesaj la ax.edward#4875 pe Discord.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.