Jump to content

NewTon

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

1 Follower

About NewTon

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Moldova.

Contact Methods

 • Discord
  NewTon.BDT#9853

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai esti in cautare de GM?

 2. Mai esti in cautare?
 3. Salut, am nevoie de un link de undeva unde pot sa invat mai multe chestii legate cu baza de date in pawno. Gen doresc sa fac cand playerul se logheza/inregistreaza sa ii apara mai jos ultimul player inregistrat, total playeri inregistrati si maximul de playeri conectati, insa am putina experienta in faza cu mysql si daca ati putea sa imi dati un link cu mai multe chestii despre asta as aprecia foarte mult.
 4. Vand cont de SA:MP pe purple cu cont premium, iphone, 30 ore jucate, 2 masini si level 5, aproape lv 6. Pretul este de 5e pe PayPal, daca esti interesat PM aici sau ca sa rsp mai rapid pe discord NewTon.BDT#9853.
 5. Daca nu ati inteles bine ideea sa imi spuneti va rog)
 6. Salut, am o intrebare, unde pot sa gasesc sau daca puteti sa imi spuneti voi cum fac daca gen doresc ca cand playerul da '/startmission' deja am facut comanda insa am facut cu doar 1 checkpoint, gen cand ajunge la acel checkpoint primeste premiul insa doresc sa fac sa mearga prin 5 checkpointuri, iar gen odata sa fie pozitiile la 5 checkpointuri pana la chiliad iar odata sa fie prin desert sau alta parte, gen random sa se ia pe unde tre sa plece ca sa treaca prin 5 checkpointuri si deja cand intra in al 5-lea sa primeasca premiul. Ma intereseaza doar chestia asta ca cum sa fac sa ii dea cate 5
 7. Gata am rezolvat, trebuia sa pun check_save(playerid) in CheckAccounts.
 8. Am facut asta deja dar tot asa face.. nu stii ce altceva ar putea fi?
 9. Salut, am un bug la sistemul de accesorii si nu inteleg de ce, si anume dupa ce cumperi un accesoriu se salveaza totul cum trb in baza de date si chiar daca dai relog dupa la /edit apare accesoriul, insa dupa ce dau restart la server nu mai am accesoriile, insa in baza de date sunt salvate. Puteti sa imi spuneti cum as putea rezolva va rog? Sau care ar putea fi problema? Este GM asemanator cu ala a lui HPQ123 b-hood.
 10. In video e mai vechi gm-ul, au mai fost aduse modificari la acesta si acum functioneaza bine.
 11. Salut, serverul h-game a fost inchis deja de ceva timp si am decis sa vand gamemode-ul. Pentru cei care nu stiu serverul acesta a ajuns la 150/150 playeri si gamemodeul mergea fara probleme. Puteti vedea pe profilul lui Andrei BL mai multe systeme ale serverului, cateva videouri voi lasa mai jos. Modificari recent aduse: *A fost creata factiunea LSPD, fbi, national guard, Grove Street, Los Aztecas, Bloods Family, instructors, tow truck company, news reporters, ballas family, Hitman Agency, taxi LV, paramedic LV, LV Police departament,
 12. Salut! Sunt in cautare de un gm bun si am vazut ca ai unu disponibil, fara buguri. Poti te rog sa mi-l arati si mie si sa-mi spui cat costa?

  Multumesc!

  1. NewTon

   NewTon

   Salut, da pot sa ti-l arat, si pretul este de 25 euro, are sisteme destul de faine si practic nu mai sunt buguri, nu zic ca nu sunt de loc dar au jucat 50 playeri pe acest gm si nu au mai fost depistate buguri. Add pe discord daca doresti mai multe informatii si sa vb NewTon.BDT#9853

  2. NewTon

   NewTon

   + si panel intra in pretul de mai sus.

  3. Dragomir_Traian8008

   Dragomir_Traian8008

   Ok, nu conteaza rezolvam pe parcurs. Ti-am dat add pe discord.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.