Jump to content

Godless

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About Godless

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. Puteți lua liniștiți GM că este versiunea 2020, din 2014/2015 n-au aia update-uri
 2. Am și eu aceiași problemă, la mine este direct bluescreen și am un calculator cu specificații destul de bune, la fel windows 10 doar că pro. Presupun că este de la joc, prea vechi, dar un lucru ciudat este că pe un GTA Vanilla nu am aceiași eroare, dar pe GTA-ul unde am colormod și niște skinuri (Nu joc HD, joc low poly) am probleme. Încearcă să bagi un GTA Default, adica nu spun că asta ar fi problema, dar este o șansă.
 3. Puteai să pui acel cod într-un include și gata. https://www.upload.ee/files/12199793/timestamptodate.inc.html În fișierul include din pawno.
 4. Lasă că am făcut eu și a fost hype 4 zile și după doar 0 playeri erau pe server.
 5. Trimite codul pe pastebin... vrei să ghicim ce-ai pus acolo?
 6. Salut! Îmi ofer serviciile de mapping, sunt unul bazat pe lucruri complexe și pline de viață, adica texturi (joke). Am o gramadă de lucrări dacă cuiva îi plac le pot oferi. Vreau să fiu contactat de persoane serioase, nu vreau să-mi bat capul 2-3 zile și după să primesc un șut în fund. Lucrările mele le voi pune în acest spoiler, mă bazez pe lucrări pe modul Roleplay, dar asta nu înseamnă că nu creez și pentru cele RPG. Ca și un by the way o să precizez că nu sunt toate... am o gramadă dar multe nu prea sunt văzute de lume.
 7. Este game-mode modular? Dacă da, verifica folderul gamemodes. Dacă gasești ceva folder, intri în el și ne trimiți o poză sau cauți singur. Dacă nu exista, apasa CTRL+F și caută, pune forward și backward să-ți caute și de sus și de jos.
 8. Da, ai perfectă dreptate. Dar, dacă voi aduce sisteme frumoase. Cât se va putea promova acest tip de Mode, o sa fie popular, îți garantez eu. Mersi pentru susținere, sunt încă în căutare. Voi mai adăuga niște poze din joc! MDC pentru ofițeri, contul pentru acest Mobile Data Computer se face direct din joc, deține suficiente Sistem de telefon scris pe textdraw, deține un Google Play Market de unde îți poți lua aplicații pentru telefon. Sistemul de /showid, acest textdraw o să apară în momentul în care dați comanda /showid.
 9. Adaugă ultima versiune de streamer, plugin cât și include. Compilează gamemode-ul și deschide server-samp.exe. Ne lași o poză cu eroarea.
 10. Bună ziua, Sunt în căutarea unui partener, mult spus partener, un ajutor pentru o nouă comunitate de role-play bazată pe serverele din afară. Să fiu mai precis, vorbesc despre un server care ar fi o asemănare cu serverele rusești, dețin un gamemode care este 75% pregătit pentru a fi folosit, optimizarea și estetica la fel și sistemele sunt destul de complexe și aranjat frumos. De administrație, orice mă voi ocupa eu. Am nevoie de o persoană matură care ar putea întreține într-o oarecare măsură, prima lună și două trei promovări la câțiva youtuberi pentru răspândirea serverului.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.