Jump to content

LucianVP

Membru
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

66 profile views
  • rgb

  • Hiro

LucianVP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Go for Laravel, timpul de incarcare poate fi optimizat prin mai multe metode, dar framework-ul nu. Si nu vrei ca proiectul tau sa fie limitat de acesta. Depinde de proiect. If you need a full-scale system to handle a massive website that is based on CMS, go with Laravel. If you need a service-based architecture that is compact, go with Node JS.
  2. Salut! Numele meu este Lucian, iar impreuna cu colegul meu Dupre dorim sa deschidem unul dintre cele mai moderne servere de SAMP in limba romana cu un mod de joc de tip RP/RPG. Modul de joc a fost realizat luand cele mai apreciate caracteristici din modurile de joc RP si combinandu-le cu cele din modurile de joc RPG. Pe langa acestea, am adaugat o multime de alte sisteme si caracteristici ce lipseau din majoritatea modurilor RP. Momentan tot ceea ce pot spune despre noul mod de joc e ca nu o sa fie la fel la banal precum RPG-urile si nici la fel de plictisitor ca RP-urile. Obiectivul nostru final este de a creea o experienta de joc cu adevarat RP pastrand in acelasi timp cele mai apreciate caracteristici ale modului de joc RPG. Aceasta introducere este parte din tutorialul afisat dupa crearea unui cont pe serverul nostru, iar versiunea integrala poate fi vizualizata accesand rpg.viva-play.com:8473, momentan cu host free de la Ultra-H.com. La lansarea oficiala a serverului va fi achizitionat host, iar adresa va fi schimbata in rpg.viva-play.com. Recomand vizionarea tutorialului pentru a va face o idee generala despre server si modul de joc. Pentru sustinerea economiei de tip player-driven pe care am adoptat-o pentru noul mod de joc RP/RPG dar si pentru managementul general al serverului, vom avea nevoie de un manager disponibil full time, ce poate juca SAMP minim 5-6 zile/saptamana, cel putin 5 ore/zi. Cele mai importante cerinte pentru aceasta functie sunt sa aiba un anumit grad de maturitate si seriozitate, fie ca are 16 sau 26 de ani si sa impartaseasca aceleasi valori si viziuni cu privire la modul de joc ce va rula pe server. Ideal ar fi sa vina si cu alte idei despre cum l-am putea imbunatatii. Iar pentru asigurarea unei experiente de joc impecabile inca din prima zi de dupa lansare, vom avea nevoie de 3 BETA testeri ce ne vor ajuta sa testam anumite sisteme si functii ale modului de joc. Vor fi anuntati cu cateva ore sau chiar o zi inainte cand sa intre pe server si li se vor trimite o lista cu sistemele si functiile ce trebuiesc testate. Ei vor trebui sa fie disponibili la ora ceruta, sa indeplineasca sarcinile primite si sa aiba o vasta experienta in SAMP. Suna simplu, dar e destul de complicat. Tin sa mentionez ca toti cei ce indeplinesc functia de BETA tester vor fi recompensati pe masura la lansarea oficiala a serverului. Detaliile privind functia de manager se discuta in privat doar cu cei interesati de functie. Acestea fiind spuse, cei interesati de functiile descrise mai sus sau de serverul in sine ii invit pe serverul nostru de discord(not yet finished): https://discord.gg/t7F93xXwbj sau pe forum la https://viva-play.com/forums
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.