Jump to content

jesusiseu

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jesusiseu last won the day on October 13 2019

jesusiseu had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutru

About jesusiseu

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

232 profile views
 1. e destul de dragut, spor la vanzare
 2. doar schimbi baza de date pe care a pus-o baiatul care a editat gm u
 3. O problema, nu se salveaza conturile, si cand ma loghez imi da playerID 4, ceva e neinregula. am rezolvat, trebuie sa luati playeraccounts din baza de date a gamemode-ul bugged v3.3.0 postat pe forum , iei tabelul playeraccounts si il inlocuisti cu cel de la baza asta de date.
 4. Super, un gamemode frumos, pacat ca l-ai pus, mersi mult.
 5. salut, dai si tu RAS la download?

 6. salut da este normal este o valoare chiar foarte buna si consistenta
 7. Spune-mi cat vrei pe gamemode, platesc si pe o versiune lite.
 8. prietene, ai facut doar live2play poate si ala e furat, alt scripter de "sezon".
 9. da frate, dar ceea ce a facut el a facut pe vortex nu pe bgz sau burned, deci te rog taci.
 10. Nu prea este adevarat, ai spus si tu ca majoritatea sampistilor au PC de "coaja", ceea ce va insemna ca va mai duce undeva la 5+ ani, asta e parerea mea doar, dar cine stie poate isi vor cumpara niste PC-uri mai decente si vor putea sa joace GTA 6, sau macar GTA 5 si atunci va fi o probabilitate mai mare ca va murii, acum depinde de viitor, sa speram ca nu va murii deoarece este un joc chiar fain si nu prea as vedea motive sa moara.
 11. Scrie ca e de la crashdetect, incearca sa il updatezi cu cea mai noua versiune, daca nu iti merge cu cea mai noua, poti lua alte versiuni mai vechi.
 12. nu e cine stie ce l-am deschis si e o pisoarca veche de vortex ceea ce ar vrea sa fie "OG-Times", nici de server-ul ETrion, de unde a inceput OG-Times nu seamana, stiu ce zic, ca am jucat acolo. Oricum, se poate face un bugged/og-times frumos daca stii sa repari buguri, etc.
 13. Taci in plm, ai facut un gamemode de la 0, si ala vai de mortii lui, nici 10% nu e terminat, ai mai facut un edit la un cacat de gm facut de IObit, si cam atat de la tine, ceea ce a facut baiatu asta e chiar wow si prea smecher pentru tine, nu se compara cu mizeriile tale de gm-uri.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.