Jump to content

jesusiseu

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jesusiseu last won the day on October 13 2019

jesusiseu had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutru

About jesusiseu

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. e destul de dragut, spor la vanzare
 2. salut, dai si tu RAS la download?

 3. salut da este normal este o valoare chiar foarte buna si consistenta
 4. Nu prea este adevarat, ai spus si tu ca majoritatea sampistilor au PC de "coaja", ceea ce va insemna ca va mai duce undeva la 5+ ani, asta e parerea mea doar, dar cine stie poate isi vor cumpara niste PC-uri mai decente si vor putea sa joace GTA 6, sau macar GTA 5 si atunci va fi o probabilitate mai mare ca va murii, acum depinde de viitor, sa speram ca nu va murii deoarece este un joc chiar fain si nu prea as vedea motive sa moara.
 5. Scrie ca e de la crashdetect, incearca sa il updatezi cu cea mai noua versiune, daca nu iti merge cu cea mai noua, poti lua alte versiuni mai vechi.
 6. nu e cine stie ce l-am deschis si e o pisoarca veche de vortex ceea ce ar vrea sa fie "OG-Times", nici de server-ul ETrion, de unde a inceput OG-Times nu seamana, stiu ce zic, ca am jucat acolo. Oricum, se poate face un bugged/og-times frumos daca stii sa repari buguri, etc.
 7. Taci in plm, ai facut un gamemode de la 0, si ala vai de mortii lui, nici 10% nu e terminat, ai mai facut un edit la un cacat de gm facut de IObit, si cam atat de la tine, ceea ce a facut baiatu asta e chiar wow si prea smecher pentru tine, nu se compara cu mizeriile tale de gm-uri.
 8. » Misto cumetre, mai ales acel /mp3 cu melodiile alea, am downloadat gm-ul sa caut comanda /mp3 in gm sa caut melodiile de pe ytb » Un Gamemode chiar foarte ok pentru vremea lui, are ceva buguri, dar este un gamemode foarte frumos » Primeste un 8.5/10
 9. a fost un sv mult mai vechi decat asta, gen numele. O.G RES
 10. Frate, nu prea s-a meritat sa incepi de la acel gm, deoarece e mult de munca, mai ales la sistemul de vehicule care-i super problematic, se incruca id-urile intre ele, apar alte obiecte pe masini etc.
 11. Este peste tot sistemu, nu stiu de ce ai mai aparut si tu sa il pui + ca nu e mare chestie sistem-ul asta. Apropo, nu este Filterscript, este include, nu stii sa diferentiezi un filterscript dintre un include
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.