Jump to content

Tyson Tuts

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Tyson Tuts last won the day on May 8 2019

Tyson Tuts had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tyson Tuts's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Salut! Ma pot oferi eu ca scripter! Te poti uita la Gamemode-ul pe care l-am creat, il am postat chiar pe acest site.
  2. Scripterii din ziua de azi fac gamemode-uri de la 0! Asa stiu eu, insa felicitari baiatului pentru cat a facut, multumeste-te cu asta, ca sa poti lucra intr-un gamemode trebuie sa il cunosti foarte bine... daca il iei complet cu absolut toate sistemele de unde il cunosti? Hai salut!
  3. Trebuie sa conectezi baza de date!
  4. Din pacate nu e tot Gamemode-ul bigzone! Dar sa stiti ca daca vreti sa va dati scripteri si stati pe aici sa prindeti si voi un Gamemode si sa-l repostati sa spuneti "Creditele imi aparatin in totalitate" cu mine nu va merge, m-am saturat de voi credeti-ma!
  5. Salut da mi mesaj pe discord
  6. Nu are cum sa fie plin de erori. Stai linistit!
  7. Iti multumesc frate! Daca si tu te pricepi in scripting, imi poti da mesaj poate facem un proiect ceva...
  8. Salut! Intra si testeaza-l tu!
  9. Ok frate, am avut impresia ca am adaugat si pe gamemode-ul acesta sistem de pet, dar pe asta nu am adaugat nu am vrut sa fie ca celelalte! Acest topic este doar pentru a prezenta ce am facut eu, si daca puteti sa spune-ti ce v-ar mai place sa fie adaugat. Nu este facut sa comentati cu impresii rele, daca nu va place va rog sa nu comentati! Sunt sigur ca sunt peste 1000 de gamemode-uri ca v-ar putea place.
  10. Salut! Dupa ce il incerci spune-mi si mie ce parere ai si ce ti-ar place sa fie adaugat, te rog frumos!
  11. Salut! La cum il stiu eu pe King, cu siguranta nu ar fi lasat el comanda aia acolo!
  12. Salut! Hai sa iti zic si eu ceva... acest gamemode este scris de la 0 de mine cu mici ajutoare a le lui GroWy daca ai auzit de el... nu imi spune tu mie ca e versiune veche a lui burned si tu un neauzit care se da scripter. Bafta! Si nu mai comenta... oricum sunt sigur ca ai downloadad gm-ul nu te ai descurcat in el si ai zis hai sa ii dau hate... e greu frate cu invidia asta...
  13. Salut! Daca doresti sa iti dau si sa iti explic sistemul de STAGE, costa 3euro.
  14. Gata! Te rog frumos, acest site este de a ajuta lumea cu diferite sisteme/gamemode-uri, daca nu iti place nu comenta, continua pe gamemode-ul tau de la 0! Multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.