Jump to content

MegaZ775

Membru
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Interests
    Grand Theft Auto|Fallout
  • In-game Name
    GamerZ67
  • Level of knowledge
    Avansat

Contact Methods

Recent Profile Visitors

925 profile views

MegaZ775's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Frate trebuie sa te felicit pentru ca esti printre putini care mai lucreaza pe un gamemode mai original(vechi) pe cand mai toti lucreaza doar pe unele pe care le vezi cam pe orice server la inceput (ex:Burned),Felicitari pentru munca depusa ! P.S:vezi ca atunci cand dai /factions ai uitat sa desparti Taxi Lv de paramedici + cateva buguri minore care aproape oricine le poate rezolva(in mare parte de scriere[exemplu la /aduty numele %s este legat de 'is' iesind Numeis now...]).
  2. Frate,gamemodu nu poate salva nimic ex:Adaugi un grad nou(il definesti in varnwew si functions) i faci o comanda de setare,il pui in baza de date pe structura users,merge dupa cand dai restart la server nu se salveaza nimic... ca la tagu clanurilor care dispare dupa restarturi (daca iesi depe server se salveaza dar daca se da restart la server din /gmx sau din control panel,nu ramane nimic)... Plus ca uneori nu iti apare informatiile masini,Nu exista butonu de reclamatie pe panel desi sectiunea exista,punctele de la questu cu dinamita apar si dispar cand vor ele(indiferent daca le-ai loat sau daca ai terminat questu sau daca n-ai loat niciuna) si multe altele...
  3. Gmu-l este destul de bun mai ales pentru ca nu este unul inceput pe un gamemode burned pe care e imposibil sa nu-l vezi in anu asta dar problema lui e ca e facut din prea multe bucati in .inc si nu poate salva multe...
  4. ATENTIE:Cel mai probabil e de aici static const antisqlinjection[][] = desparte parantezele sau da copy la asta si pune-o peste cealalta static const antisqlinjection [] [] = 1.Incearca fara "\" de la inceput 2.Uitate daca ai pus primele parti adica static const antisqlinjection [] [] ={ "'", "`", "%s", / "%d", "%f", "#",...etc sub includeuri 3.Uitate daca ai pus a doua parte corect la OnDialogResponse daca ai pus corect si chiar acolo dupa prima paranteza de la dialog mai precis asta { 4.Pune new string[1000]; dupa acea paranteza de la 3. 5.Uita-te daca ai copiat totu-l corect.
  5. Nu poti face un cmd impotriva acestui bug trebuie sa faci un mic sistem ca acesta care sa opreasca acest flood direct. Adauga la inceputu-l gamemodului (dupa includuri): static const antisqlinjection[][] = { "'", "`", "%s", //Daca mai dai de alte semne care pot pica serveru-l mai adauga aici "%d", "%f", "#", "\" }; Dupaia baga asta la:OnDialogResponse (iti recomand s-o bagi sus de tot dupa paranteza) for(new i; i < sizeof(antisqlinjection); i++) { if(strfind(inputtext, antisqlinjection, true) != -1) { SCM(playerid, -1, "Pune un text aici pe care jucatoru-l sa-l primeasca cand foloseste comanda.."); return 1; } }
  6. Daca vrei un sistem ca cel depe "bugged" cu sistemu-l de nearby objects va trebui sa stergi o parte din sistemu-l actual pentru ca nu cred ca o sa gasesti doar o jumate din el.Eu iti recomand sa creezi un textdraw cu "Tdeditor" si sa-l pui sa apara cand respectivu-l player este aproape de un obiect folosind acele coorodnate de la obiecte (cum sunt coordonatele acestea 2406, 23, 2061.6165,-1826.9095,24.9992 de la QuestS[0])
  7. Ai incercat un restart la server? sau o recompilare a gamemodului?
  8. acele vehicule au restrictie cauta textu-l acela in gamemode unde-l gasesti stergei sursa din care provine (ma refer la restrictie) sau posteaza codu-l gasit.
  9. Posteaza erroarea si linia la care primesti acea eroare.
  10. Ai nevoie sa schimbi coordonatele unde se spawmeaza masina cumparata nu sa schimbi comanda de cumparare/vindere pentru a schimba asta cauta pe la /buycar sau pe la definiti ceva care ar putea fi legat de spawmu-l masinilor noi(nu te pot ajuta cu locatia directa a codului pentru ca eu nu folosesc acest gamemode din cauza ca nu am incredere in el).
  11. Mai precis unde e problema ca sunt mai multe posibilitati adica in incercarile tale nu se spameaza remorca sau nu se ataseaza?
  12. MegaZ775

    Bug Zile

    posteaza codu-l.
  13. Pai daca faci asa o sa ramana spawmate oricand si cand esti on si cand nu permanent si nu nu /vehspawn este solutia pentru ca daca vrei sa ti-le salveze acea comanda ai nevoie s-o imbunatatesti in mysql(adica sa o adaugi in baza ta de date)Dar daca faci cum ti-am zis la primu-l com. ai masinile permanent fie de esti on sau nu.
  14. Trebuiesc puse din pawno manual.Adica asa> 1.Intri pe gamemode si cauti OnGamemodeInit 2.Cati la ~Ongamemodeinit~ locuri unde mai sunt puse scripturi de genul"CreateVehicle" 3.Mai pui vehicule acolo ca idu asta CreateVehicle(402, 2026.3011, 1173.9011, 10.5070, 0.0000, -1, -1, 100); (402>idu masini/restul>coordonatele) [Acesta e doar un model nu o sa iti puna masina unde vrei cand vrei] 4.Ia un cod ca cel de sus folosindu-te de map editor (trebuie descarcat [cauta pe net]) 5.Pune-l unde am zis si la pasul 1-2. (codul) Exemplu in poza:https://imgur.com/a/B86XGEG Sper ca te-am ajutat ! [Masinile for fi permanente si se vor spawma unde le-ai pus cu map editoru-l atat timp cat codu-l este in gamemode]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.