Jump to content

JustRed

Membru
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

JustRed last won the day on February 6 2020

JustRed had the most liked content!

Profile Information

  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

950 profile views

JustRed's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

  1. NU mai ofer respectivele servicii deoarece nu mai am timp si nu sunt oameni interesati. Puteti sa inchideti topicul.
  2. Vreau să discutăm mai multe detalii. 1. Gamemode-ul îl dorești de la 0? 2. Oferta de plată prin PM, te rog. 3. Disponibilitatea mea de a lucra în ore târzii este valabilă, doar că nu dispun de 8 ore zilnic pentru scripting. Sunt îndeajuns 4? Nu cred că trebuie mai mult de atâtea.
  3. Mulțumesc pentru recomandări, băieți! P.S. Pentru doritori pot crea gamemode-uri și de la 0.
  4. Intru-cat am decis sa adun niste bani pentru un proiect pe viitor m-am gandit sa fac aici un topic prin care sa-mi promovez servicile mele. In PAWN (ceea ce tine de SA-MP) pot face orice (tot ceea ce se poate face pentru joc - nu ma bag la partea de pluginuri). In PHP va pot ajuta la chestii ce nu implica extrem de multe cunostinte (si in CSS,HTML ma pricep). De la sisteme de trade, evenimente (gen b-zone) sau orice alt sistem sofisticat vreti vi-l pot face. Experienta programare (de cand fac eu chestii ce tin de programare): de la 12 ani, in prezent am 19 ani (29.12.1997). Metoda de plata: accept doar PayPal Contact (skype): justred.official Metoda de afaceri o sa fie asa: 1. Imi spuneti toate detalile pentru sistem, stabilim un pret. 2. Eu realizez sistemul, vi-l pun pe un server de teste sa-l testati si dvs. 3. Dupa ce ati efectuat plata pentru sistemul respectiv eu vi-l instalez pe gamemode, daca nu doriti acest lucru vi-l dau sistemul si vi-l instalati pe cont propriu. Deci, mai repet, pot face orice sistem doriti. Spuneti doar intr-un comentariu, desigur daca va intereseaza ce sistem doriti si la un pret minim la care va asteptati. Dovada cu un gamemode creat de mine (tineti putin cont ca topicul nu a mai fost actualizat de mult timp):
  5. 70 de euro pentru un gamemode de la 0? What the fuck? Cat de low-cost consideri tu scripterii? Eu zic daca vrei ceva frumos si unic ai nevoie de cineva care se pricepe la limbajul Pawn si C/C+ ca sa-ti faca pluginuri pentru server daca ai anumite idei. Costul o sa fie mult mai mare desigur decat speri tu. OFF: Gandeste-te ca o platforma PHP complexa (logare, cos cumparaturi, cataloage, admin panel si alte beneficii) cu design calumea costa undeva la 1.500 Euro - 2.500 Euro (exceptand varianta WordPress care este mult mai usoara). Munca asta este undeva la 15-30 zile pentru 2 programatori incepatori care lucreaza 3 ore pe zi la fiecare web-site. Fiecare programator ia jumatate-jumatate, asta inseamna in medie 1000 euro pentru programator in 15 zile. Un programator incepator primeste in medie 2.500 - 3.000 Euro pe luna (zic ca stiu), firma la care lucrezi probabil ia 4.000 - 4.500 pe platforme extrem de complexe cum am explicat mai sus. ON: Tu pui in situatie 3 scripteri, 3 scripteri profesionisti. Asta inseamna o groaza de bani, desigur ca nici nu se merita 3 scripteri. Maxim 2 care sa-ti faca treaba in maxim 10-15 zile lucrand destul de mult pe zi. Dar, deoarece SA-MP-ul nu se ridica la partea PHP sa zicem asa, 125 EURO - 150 EURO te costa pe caciula pentru un proiect BINE DEZVOLTAT. Daca ai o idee care sa-ti aduca bani desigur ca se merita sa dai 300 de EURO pentru un gamemode frumos, optimizat si cu de toate. Parerea mea e ca scripterii din Romania lucreaza destul de low-cost, nu stiu de ce cauti scripteri straini. 70 EURO = ~300 - 310 RON, multi copii de pe serverele RPG doneaza atata intr-o luna.
  6. Toata lumea trage la oala lui? Cum vine asta? Toata lumea fura? Ai auzit ce inseamna seriozitate? E clar, si nu judec eu, judeca faptele. Odata ce dai teapa inseamna ca esti tepar, nu? Ce e asa de greu de realizat?
  7. Zici ca scriptul tau e mai ceva decat B-Zone, Bugged. Orice script/software poate fi imbunatatit.
  8. Hmm, ia poftim ce ai scris prima data: https://postimg.org/image/m0eavy5i7/ Ideea e ca odata ce spui ca vinzi ceva oferi bunul dupa ce ti se ofera banii. Nu toata lumea vrea sa foloseasca sistemul cum il folosesti tu. Am spus clar ca vreau un proiect de 50-60 NPC-uri ca sa fac activitatea serverului altfel, nu mi-i trebuie sa munceasca ca boti la joburi, le inregistrez eu special trasee. Pe sfarsite ce sa mai zic? Esti un tepar, nu are rost sa o mai lungim. Lasam astea aici sa le vada lumea.
  9. hahahahahahhahah Omul mi-a facut si demonstratie LIVE prin Partajare pe skype. Daca esti si tu de la VideoTutorials sau cum se numeste canalul nu imi vine sa cred. Uita-te in descriere sa vezi datele de contact, nu poti pune vina pe altcineva cand respectivul [RW]Robi da tepe, nu altul. EDIT: Era nelistat, poftiti aici link-ul: Aici aveti si niste poze sa vedeti ca am vorbit cu persoana din descriere: https://postimg.org/gallery/32q45kpf2/ P.S. Va rog alta scuza inafara de "mi-a fost spart contul". Aceiasi demonstratie mi-a facut-o si el pe Skype ca in videoclipul de mai jos.
  10. Imi trebuie un plugin cu care sa pot controla NPC-uri fara sa imi ia sloturi la server. Vreau sa fac un proiect pe viitor, imi este egal daca apar in TAB cat timp au nume NPC_Bus s.a.m.d. Daca ai o optiune inafara de RNPC Pool, mi-o poti da. Am o versiune care doar adauga si problema e ca nu ii adauga ca NPC-uri.
  11. Nu o trag la propriu, dar mentalitatea pe viitor o sa traga in jos tara. Daca toti ne gandim ca dam o teapa si e OK atunci unde se ajunge? Eu am avut destula incredere deoarece in strainatate daca platesti pentru un produs ti se da produsul respectiv si acumulezi incredere. Am uitat ca dau iar de 'romanii clasici'. Nu ii cataloghez pe toti, sunt si oameni de treaba in tara asta.
  12. Tocmai asta am spus si eu, du-te pe un grup sa vezi "Este X de incredere / Este Y de incredere / X tepar". Plin de servere toate cu gamemode-ul Bugged si toate plagiaturile. Ce e si trist, e ca serverele astea au playeri. S-a umplut de copii, nu e rau sa iti deschizi un server dar macar sa ai o boaba de cunostinta sa-l faci ulterior mai dezvoltat. Lecturatul isi ia PaySafe-urile de 70 de EURO si dupa nu mai zice nimic, pe mail raspunde dar cand de ID-ul meu nu mai zice nimic. Cine vrea dovezi PM me.
  13. Recent, am crezut eu ca ar fii in regula sa fac afaceri cu acest copil numit [RW]Robi. Din cate am vazut are sistemul de Fake Players de la spmn, intru-cat nu am dat de spmn pe Skype am zis: Hai ba sa-l cumpar de la asta, ca tot acelasi e. Mare greseala! Nu cred ca am vazut in viata mea un om mai prost, va spun sincer. Singurul motiv pentru care m-am comportat frumos cu el e pentru ca aveam nevoie de sistemul respectiv, timpul nu-mi permite sa le fac pe toate si am zis sa-l iau mai usor, ce e 35 de Euro (35 de EURO a primit el pe BitCoin, dar eu am platit 56 EURO). Nu mor pentru 35 de euro, dar poate sunt copii sau altii care cred ca e o idee buna sa faci afaceri cu copilul acesta si nu vreau sa isi piarda si altii banii aiurea. De asemenea pluginul respectiv se poate face usor cu ajutorul sursei de la RakSAMPClient, daca va intereseaza (cei care aveti destul timp liber). Mai jos aveti niste dovezi: 1. Adresa lui de BitCoin: https://postimg.org/image/dt6sycvcb/ 2. Pasul 2 pana la parola: https://postimg.org/image/3l4p3dwzz/ 3. Banii au fost transferati: https://postimg.org/image/dqk7r8igl/ 4. El confirma ca a primit 2/3 de la BitCoin, dupa care dispare brusc: https://postimg.org/gallery/31zue31hi/ P.S. O sa postez cat de curand si un videoclip sau un topic cu Lectura de la A la Z, o alta saracie care da teapa cu 70 de EURO, si da, era cel adevarat. Dupa 4-5 zile dupa ce isi primeste banii zice pe YouTube ca el nu mai face promovari la servere de SA-MP. Plin de tepari in lumea SA-MP-ului. Ma tot intreb in pula mea, oamenii astia care sa plang de ce nu merg lucrurile in tara si ei dau tepe cum pot sa isi deschida gura sa vorbeasca ceva. P.S2. Daca o sa spuneti "ba, suferi pentru 70 de euro si 35 euro", uitati aici o lista cu afacerile mele pe PayPal, dupa cum am spus, teapa e de acum 5-6 zile si Robica tot mai posteaza cum ca vinde/cumpara. https://postimg.org/gallery/ic6chx2c/ P.S.3: Acest [RW]Robi vorbeste de parca ce mare filosof este el, el le stie pe toate din lume dupa cum puteti vedea prin topicuri si prin community chat. Cand credeti ca a facut el ceva inafara campului SA-MP si tepe va inselati, este prea retardat mintal sa faca ceva de unul singur. Robica, felicitari pentru teapa! Poate acum ma-ta sa stea o zi acasa sa nu mai mearga pe varianta.
  14. Nah, nu că nu te-aș bate de te-ai căca pe tine. În ciuda faptului că am un bussines cu tricouri/hanorace și alte porcării la care lucrez plus un server de SA-MP care este scriptat de mine, numai acum mi-ar trebui să-i demonstrez unui puști ce pot face eu. Vrei să testezi ceva de mine? M-aș bucura tare mult, rpg.red-generation.com Serverul are o gramadă de sisteme. Uite aici descriere și prezentare: http://red-generation.com/forum/index.php?/topic/2996-prezentare-oficială-a-serverului-official-servers-presentation/ P.S. Dacă nu ai un proiect la care să lucrezi, știu că te plictisești și cauți battle-uri. Muncește în viața asta pentru tine, nu demonstra nimănui cât ești tu de bun, dacă vrei să crești ia sfatul ăsta de la mine. P.S2: Dacă găsești un bug m-aș bucura tare mult dacă mi l-ai spune , în felul acesta putem și noi să ne dezvoltăm tot mai mult gamemode-ul. Adoptă și tu o metodă constructivă cu haterii.
  15. Omule, nu justifici nimic cu "battle-ul" tău. Eu ți-am spus că ești ciocan la ceea ce ai făcut în gamemode-ul ăsta și tu vii aici cu "battle". În opinia mea nu ai mai mult de 15-16 ani. Acceptă-ți greșelile și mulțumește-mi că ți-am deschis ochii să-ți vezi problema. Asta face un om cu caracter. Acceptă unde ai greșit și treci peste. P.S. dacă nu ai auzit de memorie și de chestile basic nu știu la ce dracu mai vrei tu battle.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.