Jump to content

Marius..

Membru
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marius..'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. nu caut din romania pentru ca sunt mai multi tepari decat asa zisi *scripteri* nu ma pot increde in nimeni, ca dupa sa ajung iar la tribunal cu o persoana din asta si sa-l bag in tot felul de belele pentru ca nu gandeste nu-mi *recomanda* persoane de aici, voi va tepuiti intre voi, e problema voastra daca ai citi totul, ai intelege ca am cerut doar o parere *facepalm* ia si scripteaza o carte de romana, poate ajungi si tu intr-un final sa asezi cuvintele intr-o propozitie cum trebuie numai bine !
  2. dimpotriva *prietene* nu pot permite oricui sa ma ia peste picior atat timp cat persoana respectiva nu ma cunoaste, nu am nevoie de *pareri* de la persoane ca cele doua *modele* de mai sus, mai ales daca nu le functioneaza nici 0% din creier, numai din nickname-urile lor imi pot da seama ce degenerati sunt, numai bine !
  3. nu cred ca toata lumea e asa fomista ca si tine, pot sa ofer si mai mult, banii nu sunt o problema, am mentionat asta mai sus treaba e ca eu am cerut doar o parere, nu am spus ca vreau scripteri din romania, daca ai un IQ egal cu 0 e problema ta, nu am nevoie de toti incultii din romania care sunt gata sa dea cate o teapa si nu au o chifla-n burta, numai bine !
  4. m-am gandit sa le ofer si avans pentru treaba bine facuta
  5. nu-si are rost panelul.. o sa fie doar forum.. panel-ul ma innebuneste si nu se potriveste in ce vreau eu.. sa fie: - 1 la scripting - 1 la mapping si daca e sa lucreze mai multe ore pe zi.. l-ar termina banuiesc, o sa mai iau inca un scripter si o sa fac o echipa speciala pentru server daca e.. dar de pret ce zici? e ok?
  6. vreau sa iasa destul de frumos.. am multe idei care-mi stau pe creieras si abia asteapta sa fie puse in aplicare.. deci.. sa platesc 2-3 scripteri ca sa lucreze mai repede la el? o sa fie cam 70 de euro de caciula
  7. sa zicem ca platesc 3 scripteri sa lucreze la el.. l-ar termina in cel putin o luna sau maxim doua? si modul o sa fie unul call of duty modern warfare
  8. salutare, doresc sa deschid un server de samp cu un gamemode unic, modul o sa fie unul destul de misto.. vreau sa stiu cam cat timp i-ar lua unui scripter sa faca acel gamemode de la 0 si daca ar putea singur si cam cat mi-ar lua.. eu pot oferi 70 de euro sau chiar mai mult pentru treaba bine facuta.. banuiesc ca e un pret destul de ok.. va rog sa nu sariti pe mine cum ca vreti sa ma ajutati cu gamemode-ul "cum mi s-a mai intamplat" nu iau scripteri din romania, iau doar din afara, mereu am lucrat cu oameni din afara, sunt mult mai ok si nu dau tepe.. am facut tranzactii si de sute de euro cu cei din afara.. va rog sa-mi raspundeti la acele intrebari
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.