Jump to content

Shift.

Membru
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shift.'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Nu stiu niciun server cu numele asta
  2. Salutari, intampin si eu o problema si cum nu am mai patit pana acum, nu gasesc o rezolvare. Incerc sa urc o baza de date, si primesc urmatoarele erori: Interogare SQL: phpMyAdmin SQL Dump SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO" MySQL zice: Documentație #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'phpMyAdmin SQL Dump SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 Am inteles ca este ceva legat de versiunea PHP, dar nu reusesc. Precizez ca vreau sa o urc pe localhost ( Folosesc XAMPP )
  3. Fa coaie ce vrei, ce tot imi zici? Nu-ti convine, see the next topic ;)
  4. Folositi-l pe cel de pe net ;)
  5. Compara-le si ai sa vezi ;) apropo, daca pe alocuri nu iti arata oke panelul de pe net, o sa iti dai seama si ce am mai facut ;)
  6. Descriere produs: vand panel samp, destul de complex, aspect frumos si destul de UNIC! Detinte sisteme de tickete/aplicatii/profil/actiuni pentru admini si multe altele.Preţ: 100 LEI, fix.Alte detalii: este compatibil cu gamemode-ul BLADEX/KILLERS care a fost postat pe net, deci il puteti folosi usor. Ajut la configurare, este FULL securizat si nu sunt probleme legate de injectii SQL/XSS IMAGINI: http://imgur.com/a/uJdDm
  7. Vrei un host 150 slots , valabil 3 luni? + un alt host 0 ping 150 slots valabil 6 luni + domeniu .ro

  8. Esti retardat mare Si cu asta am spus tot, multa bafta.
  9. Ce update nebunule? Daca nu stii, nu vorbi. Ia uita-te tu in GM lui Edison sa vezi daca ai 10 sloturi la masini, daca ai sistemul acesta de DMV, daca ai sistem de war pe teritorii, daca ai sistem de clanuri, daca ai macar un job la fel ca cele ale mele si etc. Vorbesti ca sa nu taci, pustiulica! ;)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.