Jump to content

Hudson

Membru
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hudson last won the day on September 17 2019

Hudson had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutru

About Hudson

 • Rank
  Membru junior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Capital
 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

820 profile views
 1. Nu mai postați așa GM-uri pe net, orice copil își va deschide server
 2. chiar este un GameMode frumos. Pacat ca nu am timpul necesar si echipa pentru a face ceva cu el.
 3. Salut, Cauti pe cineva cu GameMode sau doar partener (admin)?
 4. Asta stiu si eu dar cum ai facut tu sistemul, daca e facut de tine, ceva nu merge.
 5. La sistemul de PET. Text-ul 3D cu nume si level se pune la alt player cand te deconectezi.
 6. pai mergi la randul 12739 si 12740 si posteaza aici ce este acolo
 7. La cum ai scris, nu te-as ”angaja” ca scripter nici daca mi-ai da tu bani
 8. GameMode-ul BigZone a fost postat de mine, respectiv Awake (da, youtuber-ul.) Acum 2 ani, aprox. Vroia sa deschida impreuna cu mine, StR_Marian Comunitatea Awaky. Forum-ul era complet 100% dar am avut probleme cu GM-ul. Awake a cumparat de la cei de pe BigZone GM-ul pentru 150lei sau 200, nu mai tin minte. Dar GM-ul a avut multe probleme asa ca mi-a dat GM-ul acolo in in acel grup si a spus sa il postaez pe unde pot, incat BigZone sa pice de tot deoarece au garantat ca acel GM nici o problema nu are.
 9. Trebuie sa modifici ceva in baza de date, comanda /duty, sa faci un sistem de clothes daca nu ai. Cand dai /buyskin sa iti puna ID-ul skin-ului in baza de date, si la comanda /duty, adaugi ce skin sa ii puna in functie de rank si la duty OFF sa pui (SetPlayerSkin playerid, skin-ul din baza de date)
 10. Salutare. Ofer servicii scripting contra-cost, sunt un om seriors, am o experienta de 5 ani, aproape 6. Am detinut comunitatiile Blown, Blazed, ThePyrex, Blooter si UnitChmap, pentru cei care cunosc. METODA DE CONTACT > pm - sunt mereu activ pe forum si raspund direct. METODA DE PLATA > paypal sau paysafecard
 11. Salutare. M-am gandit sa deschid o noua comunitate de Gaming Romaneasca, acceasta este si ultima, nu vreau sa ma mai implic in continuare daca cu acceasta nu o sa mearga. Caut 2 sau 3 parteneri cu care sa ma ocup doar de SERVER-UL DE SA:MP. De forum ma voi ocupa eu si inca un prieten. (tema la forum este unica, facuta de la 0, nu vreau sa copiez nimic de pe alte comunitati. Vreau sa fie ceva original.) - Caut 2 sau 3 parteneri care ma pot ajuta sa dezvolt server-ul, sa ajute si financiar, adica sa punem toti partea noasta. de ex> daca ceva costa 6E, sa punem 3e si 3e, daca suntem in 2. - Deoadata ce vor avea accesul maxim pe server (owner), astept si ceva de la ei, nu sa bag doar eu bani in Comunitate si ies pe MINUS. O sa avem nevoie de 3-4 promovari la cativa YouTuberi mai maricei, o sa avem nevoie de host, domeniu, webhost, etc. \\ Cerinte> - Minim 17 ani. - Timp (sa se poate ocupa de server, nu o sa intre odata pe saptama si in perioada cand lucram la server sa fie mai mereu activ). - Un buget pentru promovari, host-uri, etc. - Microfon (discord sau skype) - Seriozitate (nu vreau sa aud dupa 2 zile ca nu mai are chef, vreau pe cineva serios, daca nu aveti rabdare pana server-ul o sa fie perfect, atunci nu ma contactati.) // Ma puteti contacta prin PM sau cu un reply cu adresa voastra de discord.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.