Jump to content

Jokerboy

Membru
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Jokerboy last won the day on June 29 2020

Jokerboy had the most liked content!

About Jokerboy

  • Birthday 04/28/2005

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    127.0.0.1
  • In-game Name
    Jokerboy
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

  • Discord
    Jokerboy#8635

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jokerboy's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

  1. mda... nu mai merg deloc promovarile de pe forumuri, du-te la un youtuber
  2. cat am stat sa caut un tutorial de a face un job. Multam
  3. Salutare SAMP Romania, astazi vreau sa va dau niste firme de hosting, niste sfaturi si toate cele legat de firma, ce trebuie sa contina si ce trebuie sa stiti. Sa incepem: 1. btstelecom.ro : 10/10 - firma de hosting, este de incredere, preturile sunt destul de ok. Pentru un server de SAMP costa 4€ (Paypal/Paysafecard/Card Bancar). Detine o securitate foarte buna, Backup Zilnic, Baza de Date gratis, Protectie DDoS, Fastdownload URL si Game Control Panel. - mai detin si de alte jocuri precum: Counter-Strike 1.6, Source, GO, Metin2, Half-Life si Minecraft. - au si webhost-uri in care au certificat SSL GRATUIT, sa aveti Index, Panel sau Forum-ul securizat. 2. gazduirejocuri.ro : 8/10 - firma de hosting, este de incredere, iti raspund cam greut la un ticket daca ai o problema legat de serverul tau de SAMP sau alt joc. Baza de Date, NU este gratis din pacate. La 50 sloturi, costa 5€ cu tot cu TVA. Detine o securitate destul de OK, backup la 72 de ore si Protectie DDoS. - au si webhost la 3.56€ cu tot cu TVA, la categoria webhost normal. ATENTIE! Site-ul freakhosting.ro nu este firma de hosting, sa stiti de pe acum, nu au niciun contract ca e SRL. Nu au site-ul securizat si cred ca 100% nu au servere dedicate. BTS Telecom si Gazduire Jocuri sunt cele mai bune firme de hosting din Romania, dupa parerea mea. Sfaturile mele, sunt: Daca nu stiti un lucru, cum sa puneti un Gamemode pe serverul hostat, puteti da un ticket catre cei de la firma. Deoarece, ei au support 24/7 sa va ajute, sa aveti cu succes un server de SAMP. Puteti sa va asigurati de securitatea pe care o iau in site-ul lor, cat si al serverului vostru. Firmele de Hosting, nu returneaza inapoi, daca deja ati cumparat acel server sau ca ati cumparat din greseala. Sper sa va fie de folos, acest topic pentru cei care vor sa isi deschida servere de SAMP. Cred ca o sa prezint niste teme Panel, Forum pentru webhosturi si Gamemode-uri de SAMP.
  4. Se vede ca e gamemode de la 0, deoarece nu mi s-a deloc ca e burned edit. Mult succes cu vanzarea.
  5. Ba decat, sa iti iei scripter si dupa sa iei teapa. Mai bine invata limbajul PAWN si fa-ti gamemode. Vorba lui @Crowell
  6. Comunitate de SAMP, Dark-Moon își va deschide porțile în luna August. Ce dispune serverul?: - tutorial stil GTA San Andreas Singleplayer. - 4 misiuni(Cartea cu Rime, Masina Furata, Misiunea lui Stefan si Decorarea Fermei). - Sistem de Telefon. - Culori si Lasere pentru arme. Și multe alte sisteme pe serverul de SAMP. Dacă vreți să aflați mai multe informații legat de serverul de SAMP si de comunitate. Poți intra în link-urile de mai jos. Discord: https://discord.com/invite/GUMdStV YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCgspLffXhstF6-MqTmm2_BQ
  7. Mane, eu iti zic sa nu cauti scripter si sa inveti, ca se poate invata. Poti primi teapa pana la urma, daca te interesezi ce este pe subforumul Reclamatii. Mult noroc.
  8. Ba, dupa parerea mea, in poze, se vedea cand ai dat mesaj, se vedea ca ai rabdare macar o zi. Dar ba, sa nu raspunzi o zi intreaga da-o naibi de treaba. Eu de aia invat Limbajul PAWN, HTML/CSS, PHP ca sa imi fac propria mea comunitate, deoarece am vazut foarte multe topic-uri la Reclamatii si am decis sa nu angajez scripter + web developer, deoarece nu o sa mai banii nici de host si gata. Iti zic sincer ca se poate invata un limbaj de programare si tot ce vrei tu. Asa ca nu mai da atatia banii pe astia, pe care nu ii cunosti nici macar 3 luni. Iti recomand, daca nu vrei sa inveti, intereseaza-te de profilul unui Scripter, in care are dovezi ca a avut afaceri de succes si nu fail sau teapa. Asa ca SIRIUS si dNzzz sunt prostii dupa parerea mea si sincer fara suparare, ca faceti combinatii sau alte cacaturi. Deoarece, omu e de inteles. Faceti munca in care sa nu fie erori in Gamemode + Panel si faceti bani cinstiti. Mai bine lasati-va de scripting si gata, daca o tineti tot asa. +1 si UP.
  9. nu ma impresioneaza nimic, sv-ul. Poze ceva sau video ar fi mai interesant. Mai multe detalii legat de ce este. Sa fie mai for fun, sa stie lumea inainte sa intre.
  10. Salut, vreau si eu un tutorial cum as putea face ca pe tasta 2 sa fie modul Engine ON/OFF. Pe MTB, BMX si Bike sa nu fie engine
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.