Jump to content

.Robert.

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by .Robert.

  1. Cateva sisteme in plus fata de cele deja existente in pastebin - https://pastebin.com/peMK56ei : Dice -> Roulette -> Blackjack (cu serverul)-> ***** Also mai dispun si de un sistem de blackjack cu 7 jucatori cum este pe b-hood daca nu ma insel.
  2. Nu trebuie sa umbli in baza de date, din ce vad, ai deja o baza de date. Conecteaz-o la GM. Uita-te la diferite tutoriale(chiar si aici pe forum sunt cateva) in care iti arata cum sa folosesti/conectezi baza de date la GM. Poti sa imi dai PM ca sa evitam spam-ul pe topic.
  3. Foloseste o baza de date unde sa salvezi suma de bani pe care player-ul respectiv o are. Apoi la logare da-i suma de bani pe care ai salvat-o.
  4. Poti doar daca creezi harta InGame, cu un program gen Texture Studio sau Fuzes map editor si sa iti introduci in lista de obiecte (de la programul de editat mape) + in server files(artconfig) obiectul. Ceea ce am scris e valabil doar pentru 0.3DL
  5. https://www.hostedtab.com/ De fiecare data cand am avut hosted tab de aici am cumparat.
  6. Noroc. 1. Cine sunt? Cel mai probabil multi dintre voi ma cunoasteti mai bine dupa numele iSeeYou. Sub acest nume am avut 2 servere, unul de stunt EoE - Empire Of Entertainment(nu sunt asa mandru de el) si unul de RPG Rumble.RO. 2. De ce nu am activitate pe forumurile romanesti? Nu am activat deoarece pana in momentul de fata eu am lucrat doar pentru servere din strainatate facand diferite sisteme pe care le puteti vedea si in portofoliul de mai jos. 3. Cu ce te pot ajuta? - Crearea unui sistem. - Copierea unui sistem. - AntiCheat - Editarea/Updatarea unui sistem deja creat. - Optimizare - Rezolvarea Bug-urilor 4. Portofoliu: https://pastebin.com/peMK56ei Aveti in link-ul de mai sus cateva sisteme/harti pe care le-am facut. NU SE ACCEPT: • Predarea sistemului inainte de plata.(Eu va arat sistemul in format video sau il urc .amx, platiti iar apoi va dau si .pwn). • Nu va bagati nasu in sistem si incercati voi sa il faceti mai bun sau sa il adaptati la alte sisteme si dupa cand nu mai merge apelati din nou la mine. (Spuneti de la bun inceput ce si cum). Metode de contact: Discord: NeyS.#9821 PM aici pe forum
  7. Ai copiat si tradus asta doar ca sa fie facut nu ca sa ajuti pe cineva. Macar daca traduci mai rectifica-l si tu... la fel si pt ->
  8. @jumainkain ai uitat ca Mr. Kalcor a renuntat la proiect si cum a zis si viorel redirectele sunt sterse din meniul de pe pagina principala deci disparitia samp-ului e mai aproape decat ne asteptam.
  9. Un tutorial inseamna sa explici cum,ce ai folosit si de ce. ( De ex. functia/stock-ul nu ai explicat-o deloc) Pt comanda nici nu cred ca trebuia sa explici, cu putina engleza cred ca intelegea oricine. Dar totusi pt. cine e 0 barat merge. *Fara suparare
  10. Vezi ce id au obiectele si le cauti in lista ta de obiecte creata. Sau daca ai vreun program gen sobeit poti vedea si id si locatia( e mai usor de cautat asa).
  11. Daca nu intelegi mai nimic din ele inseamna ca nu esti la nivelul in care sa te intereseze de optimizare. Scuze de off.
  12. Esti bine pe research. Btw. cel mai probabil tu o sa ai nevoie sa optimizezi pe partea de mysql
  13. Inseamna ca ai cautat prea bine. https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL https://wiki.sa-mp.com/wiki/MySQL_Tutorial
  14. Si ce ai vrea in acel gamemode? Probabil in pretul ala intra doar un register, un sistem de masini, factiuni, clan si niste mici sisteme pe langa.
  15. Salut. As dori si eu pe cineva care se pricepe la panel-uri / forum-uri si este destul de recomandat. Daca doriti sa luam legatura imi puteti de un PM pe forum. In momentul in care imi dati PM ar fi mai rapid pentru amandoi daca ati trimite direct si cu ce ati mai lucrat in trecut. Desigur ca voi plati pentru aceste servicii.
  16. .Robert.

    Hosted Tab

    Uhm , mai vazusem la astia http://www.hostedtab.com/ , dar informandu-ma am aflat ca doar http://game-mp.com/
  17. .Robert.

    Hosted Tab

    Salut ! As dori sa-mi cumpar un hosted tab , mai exact am inteles ca se cumpara de pe http://game-mp.com/ insa nu ma mai lasa sa-mi fac cont . Exista alt undeva de unde as putea sa-mi cumpar si sa fie si de incredere? Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.