Jump to content

Sealand123

Membru
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Sealand123

  1. Numai pt sistemul de rob as cumpara gm-ul daca as vrea sa-mi fac server! Foarte tare, daca si gm-ul asta e copiat...
  2. Din mari pacate asa se intampla,fapt care zic eu a stricat profund frumusetea samp-ului
  3. Cs go este 15e pe steam. Iar 75 de lei sunt aproximativ 15e Nu prea inteleg de ce nu ai cumpara direct
  4. @SoNNy.sys tu esti ca aia care il criticau pe Eminescu adica un prost,un gm e facut de cineva si lui daca ii merge perfect e totul bine ce rahat ne-ar interesa ca a picat serverul la 100 de playeri poate era de la host.Poate ai dreptate(nu ma pricep la script aproape deloc) dar nu ai dreptul sa il critici pentru ca are x si nu are y adica poate e mai lent cu 0.1 secunde sau are lag, dar e facut sa se simta lumea bine.E ca o masina daca vrei sa aiba CP si un motor mare nu te astepta sa-ti consume sub 5%,in concluzie noi am creat un Supercar nu o dacie logan.
  5. Foarte bine ai facut ca nu ai pierdut timpul pe un server de rahat, comanda e /order
  6. Daca ai face un GM ca ala sau sa tinda spre el as juca 24 din 24,apropo ce nume aveai acolo?
  7. fac scripturi unice de orice fel,doar scripturi nu gm-uri
  8. bun in sensul de stabil, nu de script
  9. Sunt facute cu multa munca in primul rand
  10. Eu sunt cel care a fondat BRISTONUL,desi marile merite le are @Mister pentru script,eu am venit cu toate ideile.M-am gandit sa fac ceva nou in care sa intri cu prietenii si chiar sa ai ce sa faci,biliard,fotbal,plimbari pe chilliad etc,nu doar rahaturi unde doar muncesti,sa fie jocul o placere,dar din pacate serverul nu a fost populat,ce-i drept nici nu prea am avut timp de organizare...L-am pus pe net tocmai cu acest scop,nu de-l lua plozi sa-si deschida server,ci de a lua din el scripturi poate facandu-le mai frumoase astfel sa se creeze GM-uri nu chiar unice dar totusi unde iti e drag sa joci.Chiar serverele mari m-am gandit ca ar putea sa ia cateva idei...
  11. Incearca sa vezi legarea cu baza de date
  12. Recomand,un om foarte serios cu care poti sa muncesti
  13. Greu sa strangi 200 e greu si 50,playerii joace pe servere mari si destul de plictisitoare zic eu
  14. Intentia noastra a fost sa influenta pozitiv samp-ul sa venim cu idei noi,unice pe care sa le aplice mai tarziu mai multi scripteri profesionisti ba chiar sa apara unele si pe serverele mari,nu cred ca ar strica.. ------- Multumim tuturor!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.