Jump to content

Armyw0w

Membru
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Armyw0w

  1. uratule

    1. Ksenon

      Ksenon

      lasa ca nici tu nu esti mai frumos.

    2. Armyw0w

      Armyw0w

      ma sinucid din cauza ta acum

  2. de ce ai invata un limbaj ca pawn? pentru ca e folosit in sa-mp :))? moare jocul asta, n-o mai fost actualizat de ani buni. mai bine inveti ceva mai modern, Unity, Unreal Engine sa faci jocuri. mai ai optiunea de c#/nodejs pentru rage:mp
  3. calitatea texturilor si a obiectelor lasa de dorit.
  4. Armyw0w

    Info

    farse traieste, insa e sarac am admitere in 2 zile, urati-mi succes.
  5. personal nu ii cunosc sau ceva, tin minte ca pe atunci il ajutam pe mihai cu serverul si gasisem pe forum video-ul ala, si l-am salvat, stiam ca la un moment dat o sa-l stearga autorul, l-am salvat insa nu stiu de ce l-am pus pe public
  6. sau cumperi din piata la jumate de pret.
  7. si daca aflii ce? si pokie stia unde stau si n-a avut tupeu sa calce pe la mine. rai sunteti pe internet ma
  8. adica suferi de atentie, Jiangmin Variant.Graftor.blx 20170117 Zillya Backdoor.Ramnit.Win32.3000 20170117
  9. ideea e ca Kalcor a luat cele mai multe script-uri de pe gtaforums si le-a implementat in sa-mp. cei de pe gtaforums au gasit adresele de memorie, kalcor e un rahat
  10. =)))) ma amuzi, ai invatat si tu putina programare si acum crezi ca nu o sa moara =))? esti amuzant
  11. sa-mp moare curand, de ce va chinuiti ? o sa ajungeti the best of the best cand putini o sa mai joace sa-mp.
  12. cica hartile din vid-ul de mai sus foloseste din hartile lui (probabil alea vechi de pe SRC)
  13. inchide serverul si sterge gamemode-ul. best idea
  14. Far Se: https://www.youtube.com/watch?v=gCffb8chvcI Far Se: astia folosesc harti dale mele Far Se: futui in gura
  15. iti dai seama si ce bun este daca o face pe gratis
  16. m-am uitat la topic, regex-ul ala nu poate functia pe orice, depinde de cum e scris gamemode-ul. so, fiecare trebuie sa-si faca propriul lui converter cu regex ca sa faca asta.
  17. nu ma uit pe .com, dar ma refer de la o versiune la alta?
  18. shad0w e mai prost, daca il ducea capul isi facea un script care sa-i converteasca query-urile cu regex, da el e cel mai boon din tara, sal shadow.
  19. Stiu ca majoritatea cand incep un site sau un proiect, nu stiu sa-si structureze site-ul, ajung la o mare dezordine si chiar deoptimizare. am facut un exemplu de cum ar trebuii sa-ti incepi proiectul php, am plecat de la ideea sa lucrez cu OOP, initial incarc clasa principala, iar in clasa principala trebuie sa coordonez tot, bineinteles exemplul meu e unul mic, dar teoretic in clasa Application trebuie sa se intample tot, prelucrarea datelor si se ajunge pana la printarea lor, aici fiecare cum vrea, e bine sa va faceti o clasa Template si de acolo va jucati cu tot. am plecat cu SEO, am ales sa folosesc o idee mai practica, mai utila, sa iau link-ul, sa vad pana unde exista un folder, sa verific daca ultimul index la url este cumva un folder sau un fisier, iar o data ce-mi acceseaza fisierul sa deosebesc informatiile in + (de ex /pagina/folder/profile/id/2/, ce e cu bold o sa iasa in array sub forma de ['id', 2]) dupa ce preiau datele URL, ma duc spre crearea obiectului, am ales sa ma folosesc tot de clase, deoarece un include pe acolo nu-mi placea si nici nu era ok (d.p.m.d.v). => ca fiecare fisier are clasa lui proprie, unde fiecare clasa isi incarca ceea ce are nevoie, de ex o pagina are mai multe de mai multe clase, alta pagina de mai putine, prin asta am evitat incarcarea mai multor clase fara rost. iar din exemplul asta, daca aveti cunostinte despre PHP si OOP va puteti juca frumos. https://github.com/Armyw0w/PHPExampleProject have fun!
  20. Armyw0w

    Hey!

    baza de date e facuta sa lucreze cu mii de date, poti extrage mii de randuri in mai putin de o secunda.
  21. Armyw0w

    Hey!

    chestia asta cu include-urile.. e mai mult asa.. estetic. mie mi-ar placea ideea de dinamic, factiuni, masini, tot, ramane gamemode-ul mai golut si mai organizat.
  22. ia datele de pe dedicat, daca dedicatul are setata o ora ciudata.. ora aia o baga.
  23. la majoritatea bancilor acum poti sa faci carduri bancare cu acordul tutorului, vine, semneaza un act si gata. numai ca trebuie sa discutati cu acea banca, deoarece trebuie sa le spuneti ca vreti sa folositi tranzactii online, si ei o sa trebuiasca sa va activeze ceva la card, dupa e gata de folosinta. acum ceva timp asa era, trebuia sa ai 18 ani ca sa ai card, de cativa ani s-a schimbat treaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.