Jump to content

xinfo

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

780 profile views

xinfo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Serios ? Atat te-a dus mintea sa schimbi o litera de la bugged ? :))))))))))) Ce viitor ai tu mai baiatule ?
  2. Eu mai bine i-as propune sa iti ia tie 2 l de lapte si sa te duci la somn. Se va lauda cu munca echipei formate de el. Nu e usor sa formezi o echipa buna si sa pui ceva pe picioare, si ca sa pui ceva pe picioare ai nevoie de echipa, cate un om din fiecare domeniu. Eu zic sa-ti revizuiesti putin gandirea cu privire la anumite lucruri si sa nu comentezi fara sa gandesti!
  3. Sincer sa fiu nu iti recomand sa te apuci de un asa proiect la varsta ta, nu stiu cat de avansate pot fi cunostintele tale la varsta ta. Sau cel putin in cazul in care se dovedeste ca intradevar stii limbajul de programare atunci ai nevoie de un om cu experienta. E un sfat, trateaza-l cu atare!
  4. Ti-am trimis email cu id-ul de skype, care il gasesti si in post! Ti-am trimis cerere, astept sa discutam!
  5. Ma cam indoiesc ca la varsta ta sa ai prea mare experienta in scripting, sunt interesat de un scripter full-time contra-cost. Dar vreau sa vad niste lucrari de ale tale, astept un PM daca esti interesat!
  6. Dau eu un cont gratis cu 2 sultanuri x2 hidd, 640kk, cheetah si sandking. level 9, cont premium! 9 pp
  7. UP. Am nevoie de scripter, inainte vreau sa-mi prezeinte un GM ceva lucrari sa imi dau seama de cum lucreaza.
  8. Nu inteleg de ce inca folositi firme fantome de genul asta! Chestiile astea se intampla de ani buni si inca sunt oameni care cad in plasa, sincer imi pare rau pentru prostia voastra si nu a celor ce au firme fantome de genul acesta. Si sa fim seriosi, cat de idioti ne crezi aruncand sumele alea, inca in euro ? Esti vreun pui de-al lui Becali si nu stim noi ? Daca tot ai pierdut atatia bani si daca tot lasi impresia ca nu e o problema de ce nu folosesti firme mari, cunoscute ca si calitate cat si ca cost? Raspunsul la intrebarea asta iti poate salva reputatia proasta
  9. Nu am vazut niciunul dintre fondatori sa fie in staff pe mari comunitati, poate ar trebui precizate daca tot. Ca vorba aia, lauda a sine nu miroase a bine!
  10. Am discutat pana acum 3-4 persoane si am ajuns la concluzia ca imi va fi extrem de greu sa gasesc pe cineva pe masura pe orice post, fie el tehnician forum sau scripter. Am precizat clar ce fel de persoana caut, sunt niste standarde basic, nu inteleg de ce ma cauta toti copiii. Gen am administrat un site .tk, ce experienta cred eu ca pot sa ai pe un astfel de site ? Facut in bataie de joc ? Sau vii direct si imi spui ca numele siteului va fi pornx.com, serios ? Ma repet, caut persoane mature si cu capul pe umeri, cu un trecut cunosc! Deoarece toata treaba asta suporta o investitie destul de considerabila si daca ma apuc vreau sa fac ceva frumos. Singurul cu care am putut discuta mai omeneste e daedric, din pacate s-a angajat in alta treaba...
  11. Salutare! - Am de cand sa incep un proiect, mai exact sa deschid o comunitate! Desi cunostintele mele sunt limitate doresc sa formez o echipa care ma poate ajuta pe partea tehnica. Cand ma refer la comunitate, ma refer la un forum de dimensiune medie care se va axa pe SA:MP in mod special, cu un server de TS3, CS 1.6 si CS:GO pentru ca astea sunt jocurile principale in momentul de fata. - Ce caut in momentul de fata ? [SA:MP] Un om priceput ale scriptingului, sau chiar doi sa mearga proiectul usor. Aici rog sa ma contacteze si scripterii contra cost, sunt dispus sa platesc! [SA:MP] Un om capabil sa se ocupe de administrarea si organizarea serverului, educat si cu cunostinte in ale administratiei. Mie nu imi permite timpul sa fac asta. [FORUM] Tehnician forum, sa se ocupe in permanenta de suportul forumului. Ar fi de preferat si cu cunostinte in design! [TS3,CS,CSGO] Fiind la baza comunitatii SAMP'ul, acestea vor fi adaugate dupa ce este finalizat forumul si serverul de SAMP. Pentru ca nu le poti face toate odata. - Ce fel de persoana caut ? In primul rand o persoana matura, de preferat +20 ani. Sa aiba simt de raspundere, bine organizat, cu o gandire matura si pus pe treaba. O persoana care sa-i faca placere ceea ce face, ci nu care o face din vreo obligatie sau alte motive. Conteaza mult prima impresie lasata, analfabetii sa nu-si bata capul sa-mi scrie. Deoarece am hoinarit mult pe internetul asta am o groaza de ideei care asteapta pusa in aplicare, probabil unii ma stiu din perioada 2009-2014! Pentru cine este interesat si vrea sa discutam cu privire la asta, ma puteti contacta la adresa de e-mail : [email protected] EDIT : ID SKYPE : DEXTER4TRIBURILE
  12. Daca esti Stal1n de pe LcS, atunci da-mi un P.M!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.