Jump to content

Ionescu_Mircea

Membru
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ionescu_Mircea's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Multumesc frumos,chiar asta am si facut,am intrat astazi din nou in GameCP,problema persista insa am gasit solutia,din pacate,inaintea firmei de hosting.Problema este ca cheia de licenta pentru GameCP a expirat,iar acum trebuie reactivata.Multumesc foarte mult de ajutor.Topicul poate fi inchis.
  2. Salutare! Am o mare problema la server.Recent am cumparat de la Clever-Host un host care suporta 50 de playeri,totul bine si frumos,insa astazi am descoperit o eroare sau pur si simplu nu stiu eu ce se intampla.De fiecare data cand incerc sa dau restart,start sau stop din GameCP serverul nu face acele functii,adica acolo in GameCP imi apare ca serverul este offline,insa el ruleaza in continuare.Acum cateva clipe am dat din RCON /rcon exit si am cam ramas cu ochii-n soare,pentru ca nu am cum sa deschid serverul din GameCP. Ma puteti,va rog,ajuta?Cum as putea sa rezolv aceasta problema?De la ce este?Poate sa fie un atac sau sa fi introdus un virus fara sa vreau,totusi,e cam imposibil pentru ca folosesc un antivirus destul de bun,Bitdefender,fie el cu licenta free. Multumesc frumos!
  3. Salut,nu am vrut sa se inteleaga asta din acest topic.Proiectul a fost deja conceput,eu nu am nevoie de oameni ca sa profit de pe urma lor,ci sa creez o echipa,iar impreuna cu ei sa aduc proiectul nostru la urmatorul nivel.Nu m-a interesat niciodata sa profit de pe urma altor persoane,nu sunt genul ala.Cred ca la cei 20 de ani de viata ai mei am invatat ca in a profita de alte persoane exista riscul,daca nu chiar sigur va profita la un moment si cineva de tine.Fiecare lucrare va primii credits,si va fi permanent a celui care a creat-o.De exemplu,faci o mapa,in centrul ei,sau la iesire din mapa,sau oriunde,chiar si in [/credits] se va gasii numele creatorului,plus ca daca paraseste staff-ul,la dorinta lui,acea lucrare va disparea definitiv de pe server
  4. Doresc sa deschid un server de TRUCKING combinat cu RPG,am nevoie de: -1xScript Developer -1xMap Developer -1xWeb Developer Pentru mai multe detalii contacti-ma pe: Skype : archlord18(Ionescu Mircea Valentin) GMail : [email protected] Detin buget pentru cumparare domeniu,webhost si host server!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.