Jump to content

Noutăți în urma actualizării platformei


WopsS

După cum am spus și luni am actualizat platforma pe care rulează forumul nostru la o versiune mai modernă. Odată cu actualizarea a trebuit să refacem complet tema, din moment ce nu mai erau compatibile, am încercat să îi dăm un design cât mai modern față de cea din înainte (cu toate că menul nu avem nici o idee cum am putea să-l modificăm).

Pe langa tema nouă, am decis să activăm si reacțiile. Imaginea de mai jos ar trebui să vă dea o idee despre ele.

reactions.gif.e3e1974c1fe8430b16ad11831a

Un alt sistem pe care l-am activat este acela de cluburi (le puteți găsi în meniul Navigare -> Cluburi). Cluburile sunt ca niște sub-comunități care funcționează în cadrul platformei noastre. Un club are un administrator, poate avea și moderatori sau membrii, exact ca o comunitate. Puteți să creați categorii, subiecte și să comentați la acestea.

De ce am decis să facem asta?

Pentru că dorim să vă ajutăm în cazul în care doriți să faceți o echipă pentru un proiect dar nu aveți un loc privat unde să vă organizați ideile sau să discutați anumite probleme despre proiect.

Ce fac dacă cumva un membru sau un moderator îmi șterge clubul?

Un moderator sau un membru nu poate să steargă un club daca nu este administratorul acestuia, doar tu poți să-ți administrezi clubul.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre cluburi accesați acest site. Atenție, noi o să aprobăm cluburile pentru a evita anumite incidente.

O altă facilitate pe care am activat-o este cea de a putea selecta cum doriți să vedeți categoriile sau subiectele, selectați unul dintre cele trei butoane de pe pagina forumului. Mai jos o imagine reprezentativă.

Screenshot-2017-8-23 Forum - San Andreas Multiplayer România(1).png

Pe langă toate cele de mai sus am decis să facem procesul de înregistrare mai ușor folosind înregistrarea rapidă cu Facebook, Google și Twitter.


User Feedback

Recommended Comments



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.