Jump to content
  • 0

3 PROBLEME mari si late !


Addons

Question

Salut,

Problema 1:

Acum cateva zile, am dat si eu un ochi prin gamemod-urile postate de voi, si mi-am luat si eu unul. Toate bune si frumoase, pana cand din greseala intru intr-o masina a factiunii " Nortenos " ( eu eram civil ), imi scrie " Nu faci parte din..bla bla " ma scoate din masina, dar observ ca nu mai pot sa ma misc ( am incercat /stopani, space, enter, tot ce era posibil, dar nimic ), dupa cateva minute bune incerc /unfreeze, si ce sa vezi, merge, dar pe mine nu ma avantajeaza deloc sa dau unfreeze de fiecare data cand intru intr-o masina a altei factiuni. Intrebarea mea este: cum as putea nu ma mai blocheze cand intru in masina ?

Problema 2:

166nqkz.jpg

Deci, numele "bLeNd" este scris cu culoarea rosu carmin, culoare pe care Bloods Gang o avea inainte, am schimbat culoarea la bloods in roz, iar acum acel rosu carmin apare daca sunt membru bloods si scriu ceva in chat, cum as putea sa schimb si culoarea numelui celui care scrie pe chat in roz ?

Problema 3:

ym87s.jpg

Chestia care am inconjurat-o cu culoarea rosie, imi apare cand deschid serverul, why ?

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

1. Le am

2. Oh, god, nimeni nu intelege ? :| Afurisitul ala de nume "bLeNd" e scris cu culoarea rosu carmin, culoare care reprezenta BLOODS GANG ( ma refer la culoarea care apare la /factions, /leaders, culorile masinilor factiunilor etc.), am modificat culoarea la /factions, /leaders si la masinile factiunilor, dar daca imi dau invite in bloods gang, apas 'T' si scriu o chestie, numele imi apare cu culoarea rosu carmin, care era defapt culoarea veche de la bloods gang, cum as putea sa o schimb si pe ea in ROZ ? Acum ai inteles ? :-w

3. Asta a fost primul lucru care l-am facut, am dat find, dar nu am gasit nimic, iar faza cu google, cum sa traduc daca nu gasesc in GM ce sa traduc ?

Link to comment
Share on other sites

Rock,nu imi dau seama de unde iti vin ideile astea.

Ce treaba are comanda freeze?

[pawn]TogglePlayercontrollable(playerid, 0);[/pawn]Inseamna 'Freeze'

Dupa RemovePlayerFromVehicle pune

[pawn]TogglePlayercontrollable(playerid, 1);[/pawn]

Pentru mesaju ala cauta la OnPlayerConnect daca nu gasesti cu find sau cauta by pawn

gXvsYS
Link to comment
Share on other sites

Care RemovePlayerFromVehicle ? Ca daca dau find, imi gaseste peste tot RemovePlayerFromVehicle.

Am cautat OnPlayerConnect cu pawno si din gamemod, dar nimic de gen, o chestie mi s-a parut asemanatoare ..

SetPlayerColor(playerid,COLOR_GRAD2);

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.