toofast Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Buna ziua,Am o problema pe server-ul meu de SA:MP.Atunci cand alimentezi de la unele benzinarii (nu toate) pretul este urias. In jur de 350kImi puteti spune cum as putea sa modific pretul benzinei, sa fie identic la toate benzinariile?Va multumesc frumos si va urez un paste fericit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don.Capone Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 nu ai postat unde trebuie si posteaza comanda /fill I'm back haha ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toofast Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Imi cer scuze, rog ca acest topic sa fie mutat. Deocamdata am decis sa folosesc alt GM la care ma chinui momentan. In cazul in care ma decid sa il folosesc pe cel vechi care are aceasta problema descrisa in acest topic, voi reveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gireada Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Deci pretul e legat de Sbizz adik de Afacere Gas sau cum o ai u.Sunt 2 metode1 simpla intru in gm te faci propietar la afacere si dai pretul mic la produse2 intri in scriptfile cauti afacere, si modifici pretul produsului dar asta e ca u nu stii care dintre cifrele acele este Pretul.Nu pot sa iti explic tot mai bine fa prima metoda Succes ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
toofast
Buna ziua,
Am o problema pe server-ul meu de SA:MP.
Atunci cand alimentezi de la unele benzinarii (nu toate) pretul este urias. In jur de 350k
Imi puteti spune cum as putea sa modific pretul benzinei, sa fie identic la toate benzinariile?
Va multumesc frumos si va urez un paste fericit!
3 answers to this question
Recommended Posts