xXxRazvaNxXx Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 sall sunt incepator in scripturi si primu meu gm nua a fost creat de mn doar editat si mam gandit sa fac unu probiu si ma facut 1 are elogin cand intri si ai vip sau admin scrie ai fost conectat cu admin sau vip 2 are casa adminilor sistemu de admin e acel cu 5 nivele un stats frumos cotine /cmds (beer vin lay gro myskin admins car name stats vips are 72 de comenzi la /teles are doar 21 de teleporturi skinuri multe ARE si 2 ganguri deja facute la credits este xXxRazvaNxXx si Alex poze nu ave rost sa pun poze dowland link aici http://wiki.sa-mp.com/wiki/Gamemodes sper ca sa va placa crede ca nu o sa mearca linku dar puteti sa mil cereti pe mess pe id-ul [email protected] sua [email protected] bagatile pe ambele
Don.Capone Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 vai de mama ta copile. cine te-a invatat limba romana pe tine ? :| nu esti in stare sa legi o propozitie si vi aici cu rahatul asta de gm in care ai schimbat maxim 0.3% din el si mai ales ca ai zis ca esti nou in scripting asa ca nu mai am banuieli cat sti si cat furi 0.(1)/1000 I'm back haha !
Rimmon Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Moama tu ai facut romana cu omul de serviciu..habar nu ai sa scrii pe romanesteDaca ma apuc sa iti corectez tot ce ai scris tu acolo corectez jumate din elpt ca nu e al tau nu e al tau 0/5 pentru edituri 0.5/5 si pentru efort 1/5total 1.5/5 nici macar atat nu meriti Massari e curva mea
sTaRxD_ Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Vorbeste mai clar limba romana ceam inteles cred ca e greaca!
alin1996 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 vorbeste si in romana! ProfesionalGaming Communitywww.pgc-zone.tkLet`ss goo PgC
em1nnem17 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Moama tu ai facut romana cu omul de serviciu..habar nu ai sa scrii pe romanesteDaca ma apuc sa iti corectez tot ce ai scris tu acolo corectez jumate din elpt ca nu e al tau nu e al tau 0/5 pentru edituri 0.5/5 si pentru efort 1/5total 1.5/5 nici macar atat nu meritiMestere...nu esti departe de el:|Ai incearcat macar GM-ul?Ti se pare ca exista?) Oricum..restul toti ca oile acelasi comentariu;)Bft.
Slipknot Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 O**g Invata romana frate ca rad mustele de tine =))))))) + citeste regulamentul 1/5 Vrei ceva? [email protected]
[RMD]MaTriX Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Mestere...nu esti departe de el:|Ai incearcat macar GM-ul?Ti se pare ca exista?) Oricum..restul toti ca oile acelasi comentariu;)Bft.Mai taci ma, nu esti mai tare ca rimon
Rimmon Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 MaTriX" post="119941" timestamp="1334399913"]Mai taci ma, esti mai pr00st ca rimon de 1000 de ori,Mersi ca miai zis prost ):)) glumeamMha ce ma enerveaza astia care nu stiu sa faca nici functia SendClientMessage Schimba un pic creditele si un text 2 si sunt mari scripteri Mai "mestere"Apropo stiu ca e copiat pentru ca a spus Razvan in prima propozitie "sall sunt incepator in scripting si e primu meu gm,nu a fost creat de mn doar editat " Massari e curva mea
[RMD]MaTriX Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Sa ma pupi tu pe mine acoloHai gata cu Off-Topic
Massari Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Alt link de downlaod ;http://www.solidfiles.com/ Ms :kiss: rimmon curv.
[RMS]Yakuza Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Prea simplu 1/5 Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Recommended Posts