Jump to content

Recommended Posts

Posted

E facut de tine?

Da, este facut de mine.

Nu e facut de el. Simt asta :) + ca videou e din 2010

Te cam inseala simturile, este facut din 2010 deaorece ieri mi-am amintit de cont-ul YOUTUBE, si m-am uitat prin videourile mele si am gasit diverse filme, si am decis sa postez acesta. Si daca nu ai observat, ultima conectare amea a fost: 21/12/2011, de atunci uitasem. Succes!

Posted

Despre Minwar

I like to drift and stunt on GTA San Andreas. :P My skype is : Minwar2

Asta are la semnatura de pe youtube,cand am intrat pe skype,erea un englez,deci nu tu ai filmuletul si contul nu e al tau.

Posted

Despre Minwar

I like to drift and stunt on GTA San Andreas. :P My skype is : Minwar2

Asta are la semnatura de pe youtube,cand am intrat pe skype,erea un englez,deci nu tu ai filmuletul si contul nu e al tau.

Are you sure? How did u know that i´m not English?.

Acela este contu meu, si is Englez, dar stiu si Romana desteptule.

Posted

Mda,nu prea cred ca esti tu...

Posted

Ncs serios chiar ai crezut ca minwar e roman?:))

Nu e roman, l-am prins cand l-am intrebat cu ce a miscat camera, nu e nici numpad nici mouse e joypad.  BAWHAGDJOADA + Sunt sigur ca si tu te-ai intalnit pe Drift Andreas cu el... :-?

lolayr.jpg

My Blog: http://ncs-garage.blogspot.com/

Posted

Daca esti tu poti sa chimbi descrierea si scrie pe acolo www.sa-mp.ro sa te vedem

Cam nu mult ma interesiaza da sa vedem

nu are de dovedid nimic, nu este el, cum sa fii asa de prost incat sa nu mai stii cu ce ai filmat/driftat. e clar, frumoasa incercare prietene dar pe mine si Kael nu ne pacalesti...il stiu pe minwar si e englez.

lolayr.jpg

My Blog: http://ncs-garage.blogspot.com/

Posted

Nu e roman, l-am prins cand l-am intrebat cu ce a miscat camera, nu e nici numpad nici mouse e joypad.  BAWHAGDJOADA + Sunt sigur ca si tu te-ai intalnit pe Drift Andreas cu el... :-?

lol il cunosc :D

15504_skrillex.jpg
Posted

Numpad

Nu e numpad , e rumblepad si ala nu esti tu e minwar , ownerul Drift Andreas-ului impreuna cu Spinno si nu mai minti ca video asta e al tau , ori postezi ce e al tau , ori taci si nu faci nimic.

Posted

Daca esti tu poti sa chimbi descrierea si scrie pe acolo www.sa-mp.ro sa te vedem

Cam nu mult ma interesiaza da sa vedem

Cam iai inchis gura ..oricum nu cred ca e al lui nu cred eu ca joaca el samp de 4 ani..

in plus e in engleza descrierea si tot..

Massari e curva mea

Posted

Tare asta =))))))))))))))))))))))))))))

modelcopiacopia.png

wde [We Drift Everywhere] clan!

Posted

SeeK, din ce a spus NcS ... esti un tantalau care se da mare cu videoclipurile la altii, felicitari, inca un specimen in plus de omorat. >.>

Posted

stuntman[]!" post="118140" timestamp="1333299187"]

SeeK, din ce a spus NcS ... esti un tantalau care se da mare cu videoclipurile la altii, felicitari, inca un specimen in plus de omorat. >.>

Recomandat, omoarate singur ma cacat cu ochi

Posted

Recomandat, omoarate singur ma [censured by the system] cu ochi

Tu esti un (numai zic) cu ochi , pentru ca ai venit sa te dai mare cu clipu' altuia.