Jump to content

Groove

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Groove

  1. Poti sa imi faci o favoare? Sa schimbi primele numere de pe placuta de inmatriculare din 77-77 in 13-37 ) , misto masina. Nu cu alea de drifteaza )
  2. Credema , imi ia prea mult timp sa fac unul lung. Singura serie de edit care a fost mai lunga a fost Edit Session si in curand o sa fac si Edit Session 3.
  3. DC Competition entry : Happy Bday Rafa : Happy Bday Ev0 : Meme CLEO Mod review :
  4. Tu esti un (numai zic) cu ochi , pentru ca ai venit sa te dai mare cu clipu' altuia.
  5. Nu e numpad , e rumblepad si ala nu esti tu e minwar , ownerul Drift Andreas-ului impreuna cu Spinno si nu mai minti ca video asta e al tau , ori postezi ce e al tau , ori taci si nu faci nimic.
  6. Daca tu faci unul mai lung si editat lafel imi dau jos palaria atunci.
  7. Nu eu am editat videoclipul , doar am driftat . Clipul este editat de Gynkys , un prieten bun care nu sta departe de mine , sper sa va placa. http://www.youtube.com/watch?v=LrGZ43jYY5o
  8. Groove

    Error...

    si pe 0.3c facea lafel , ori cum am reinstalat windows-ul din nou , era o erroare din appdata , poti inchide topicul
  9. Groove

    Error...

    Am facut toate updateurile de la windows , am net framework 3.5 si 4.5 , tot eroarea aia imi da.
  10. Groove

    Error...

    Cand intru pe un server de samp (0.3a) imi da eroarea asta: Doar ce mi-am reinstalat windows-ul pentru ca am avut HDD-u stricat , cand am instalat GTA SA si SAMP a mers , dupa un update la service pack 1 nu a mai mers SAMP-ul , dar GTA SA single player merge , am reinstalat jocul , am reinstalat samp , am sters gta_sa.set , am reinstalat directx ... tot eroarea aia imi da. ... solutii?
  11. e de la virusi , cand aveam XP , era plin de virusi si aveam eroarea asta tot timpul , dar pe urma mi-am luat microsoft security essentials , am dat un full scan ca sa scap de virusi si mi-au mers toate jocurile perfect , iati si tu MSE (daca ai windows validat)
  12. cam inchisa mapa pt o zona de stunt , e un traseu de stunt sau ceva?
  13. si esti tu administrator si nu stiu eu? then warn me
  14. e un freestyle ma haterilor nu o mapa de stunt 8-| mai invatati si voi sa dati note
  15. FreeStyle Arena/Gymkhana Stiu ca a trecut mult timp decand nu am mai facut o mapa .. deci , here is it : http://pastebin.com/M1mMWWyQ Tip mapa:Drift Timp:3 Ore Preview:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.