Jump to content

NcS

Membru
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

    Never

NcS's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mhm, o mica poveste, sper sa va placa. http://www.youtube.com/watch?v=pL68fgUCHQQ
  2. Pff.... Am toate modelele idioate de elegy posibile si il folosesc tot pe cel stock plus ca ai cam scazut... 2.5/5 ...
  3. Primul sfat, DRIFT CU ELEGY SE FACE CU LINIA ORIGINALA!
  4. hai ca am cam facut un carnat de chat... =]] oricum nu te intinde.. ;D
  5. ti-am dat 4/5 pentru ca: 1.arata cam urat, trebuie sa il faci HD si arata mai fain... 2.mda nu mai am alt motiv si tocmai acum realizez ca am fost cam rau deci iti dau 4.5/5 .... ;d
  6. da, de exemplu eu fac drifting in samp cu tastatura din 2008... abia acum 3-4 luni mi-am luat rumble si tot ce imi place la el e cum poti misca camera, cum toti noob-ii care intra acum in comunitatea de drifteri imediat cu joypad si fac steerlock cred ca sunt cei mai buni si vor sa isi cumpere pc-uri de 39182371 de milioane doar sa fie mai tari decat anumiti drifteri cu experienta si respect, asa se cam duce de rapa tot driftingul in gta, majoritatea drifterilor ce drifteaza de cand exista SAMP s-au lasat din cauza acestor personaje.
  7. DEFAPT, am spus ca eu nu vad nici un skin pe elegy, nu am spus ca nu e bun de nimic, SI nu ai resetat nici un skin ci modul acela prostesc care l-ai avut. trecand peste asta pot spune ca imi place vid-ul,desi ai folosit mult prea mult Soft contrast si arata cam prostesc. Nota: 4/5.
  8. Nu este adevarat. daca vrei sa fii "pro" trebuie sa faci drifting cu tastatura, cu rumblepad sau joypad faci abia dupa ce ai stapanit tastatura, asa e cel mai indicat.
  9. tu esti idiot sau te prefaci? de ce te bagi cand nu intelegi nimic din ceea ce se intampla?...
  10. SI DE CE [Cesored by myself] ITI NUMESTI ELEGY SKIN CAND EU NU VAD NICI UN SKIN PLUS CA EU NU VAD NICI UN DRIFT MAI BUN, NU ESTI BUN DE NIMIC, [Censored by myself again].
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.