Plolice_police Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Romania Super Stunt - Break Sweat <3- Special Thanks to Mark for Drifting- Sorry for 0:10 ... (where is: "SubScribe Me") is a Render Bug .. Sorry.. D:- Am vrut? sa fac cv la inceput.. dar ) Fail.. D: eh, in urmatorul video... If you dislike, say WHY!
Rimmon Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Romania Super Stunt - Break Sweat <3- Special Thanks to Mark for Drifting- Sorry for 0:10 ... (where is: "SubScribe Me") is a Render Bug .. Sorry.. D:- Am vrut? sa fac cv la inceput.. dar ) Fail.. D: eh, in urmatorul video... If you dislike, say WHY!Invatama si pe mine drifting...=))ca eu habar namcum reusesti sa faci asa ca eu ma izbest cu masina din gard in stalp si in perete ) Massari e curva mea
Deejaybwg Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 eu ma izbest cu masina din gard in stalp si in perete )Invata sa controlezi masina.Video-ul, foarte reusit, GJ. www.youtube.com/thebwgg
[.E.m.O.]K1DDU Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Misto video, buna treaba ^^ :P F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s ! Follow me on: Facebook.com TSU.co Twitter.com Instagram.com Youtube.com Google+
NcS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Edit-ul nu e prea stralucit, regret sa spun ca pana si eu am putut edita mai bine, se vede ca nu prea ai avut imaginatie. 2/5 editDrifting... : 2/5TOTAL?!: 2.1/5 :dd My Blog: http://ncs-garage.blogspot.com/
TheGuardianAngel Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Esti pe un forum romanesc, chiar e necesar sa scri in engleza? macar de te-ai exprima corect intr-una din limbile astea ..Driftul nu e cine stie ce.Nu imi place ce ai facut cu prima melodie, ma zgarie pe urechi se auda ba prea incet ba prea tare si alternanta asta nu e buna intr-un astfel de film, sau cel putin pe o astfel de melodie..Un pic cam incarcat dar merge :)
IstuntmanI Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Esti pe un forum romanesc, chiar e necesar sa scri in engleza? macar de te-ai exprima corect intr-una din limbile astea ..Driftul nu e cine stie ce.Nu imi place ce ai facut cu prima melodie, ma zgarie pe urechi se auda ba prea incet ba prea tare si alternanta asta nu e buna intr-un astfel de film, sau cel putin pe o astfel de melodie..Un pic cam incarcat dar merge Nice story bro.Esti pe un forum romanesc, chiar e necesar sa scri in engleza? macar de te-ai exprima corect intr-una din limbile astea ..[..]Nu imi place ce ai facut cu prima melodie, ma zgarie pe urechi se auda ba prea incet ba prea tare si alternanta asta nu e buna intr-un astfel de film, sau cel putin pe o astfel de melodie..+1, foarte stresanta melodia, cum a facut sa se auda mai incet/mai tare.3/5, pretty nice. :D
Plolice_police Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Edit-ul nu e prea stralucit, regret sa spun ca pana si eu am putut edita mai bine, se vede ca nu prea ai avut imaginatie. 2/5 editDrifting... : 2/5TOTAL?!: 2.1/5 :ddCe sa si faci... n-am fost concentrat.. ) am vb si pe skype, Sony Vegas imi mergea greu, si eu ma gandeam si la altceva.. eh, si cu lagu ala.. eh ) x2(Ce sa si faci...) la urm video xDDriftul nu e cine stie ce.Nu imi place ce ai facut cu prima melodie, ma zgarie pe urechi se auda ba prea incet ba prea tare si alternanta asta nu e buna intr-un astfel de film, sau cel putin pe o astfel de melodie..Un pic cam incarcat dar merge Bn ca sti u drift D:eh, am vrut sa fac cv interesant.. dar nu prea am reusit ca n-am putut sa sincronizez bn... ^^ x3 (Ce sa si faci..)Invatama si pe mine drifting...=))ca eu habar namcum reusesti sa faci asa ca eu ma izbest cu masina din gard in stalp si in perete )Spunei la Mark D: , eu nu stiu drift ) el a fkt, nu eu D:x4 ( sa fie numar par ) ) ; Ce sa si faci..NVM, Ty! :)
Diabolik Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 frumos video LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Recommended Posts