Jump to content

Deejaybwg

Membru
  • Posts

    605
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Deejaybwg

  1. Multumesc ! Astept si alte pareri, dar m-ar ajuta comentariile/like-urile la videoclip.
  2. Salut tuturor! Problema mea a inceput acum cateva zile cand jucam FIFA. In timp ce jucam, dintr-o data cand am apasat sageata sus + sageata stanga ca sa ma misc pe diagonala stanga au inceput sa se auda in casti niste beep-uri, se aude fiecare beep odata la 1 secunda. Problema este ca daca apas prima oara sageata sus apoi sageata stanga, functioneaza sageata sus, si invers. Tastele astea apasate pe rand functioneaza normal, doar ca simultan nu. Am reinstalat windowsul, am incercat sa updatez driverele, sunt updatate, tot felul de rezolvari pe care le-am gasit pe net le-am pus in practica si nimic. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat. EDIT: rezolvat.
  3. mersi. e stock, nu e modificat handling-ul. unele au si 10k views sau mai mult, dar montajele reusite foarte bine au zeci de mii, asa ca vorbesti aiurea. mersi pentru parere.
  4. multumesc pentru toate parerile :)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=rfCSWIAi9uU
  6. pai asta e provocarea, d-aia e asa scurt.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=vgdqrvhv3X8
  8. http://www.youtube.com/watch?v=xzuYu-SdDcU
  9. eu sunt drifter, e caterinca sa vorbesti pe skype cu mai multi si sa joci pe un server de drift de scripting m-am lasat, mi-am inchis serverul, forumul si am ramas la drift.
  10. Serverul meu nu este pe net, esti rat*t ?
  11. Topicul ar trebui mutat... Mai de mult, mi-a dat si mie o eroare la fel, la o linie doar cu AddStaticVehicleEx(...,....,..............). Am modificat din AddStaticVehicleEx in AddStaticVehicle si a mers. Asta am facut acum ceva timp.
  12. De unde sa stim noi eroarea si linia ?
  13. Salonul Scripturilor Citeste regulamentul.
  14. Destul de frumos, dar ar fi trebuit sa pui si niste subtitrari. 4/5
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.