Jump to content

TheGuardianAngel

Membru
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Days Won

    1

TheGuardianAngel last won the day on July 22 2021

TheGuardianAngel had the most liked content!

About TheGuardianAngel

  • Birthday 05/04/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TheGuardianAngel's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Am inceput sa sughit si am intrat putin aici sa vad cine ma pomeneste ) Eu zic ca e o discutie inutila si o cearta aiurea, cand am facut SRC am intrebat actualii membri care vor sa se alature si care vor sa ramana in clanul vechi. Clanul a functionat cu 20 dintre acei membri care s-au alaturat noului clan + altii care au venit in timp .. nu are rost sa zic ca erau 100 de membri in clan si sute de cereri pe forum pentru intrare .. sunt povesti vechi nu mai exista asa ceva nici clan nici certuri nu inteleg de ce dezgropati mortii .. si ceilalti care sunteti aici si comentati desi jucati sa-mp de cateva luni eu zic sa va vedeti de treaba ca va jucati vice city bucuresti cand ne jucam noi pe sa-mp 0.1b SRC vine de la Stunting Race Crew, nu saracie.. asa i-au spus unii din oftica.. dar asta e suntem oameni gresim toti ne ofticam si eu ma oftic uneori de ce nu putem fi prieteni si gata.. macar acum cand nu mai e vechea generatie pe sa-mp. Nu stiu ce ati facut voi dar au fost vremuri frumoase, ne-am jucat ne-am distrat am ras am facut filme ne-am injurat ne-am impacat.. sincer imi e dor de acele vremuri dar asta e.. e doar un joc viata merge mai departe, facultate serviciu familie Take care.
  2. Fiind 1 decembrie, ca in fiecare an eu sunt aici alaturi de voi urandu-va un calduros LA MULTI ANI!! Sa traim in continuare tot mai frumosi si sa o ducem tot mai bine, sper ca toti sa fiti fericiti si sa profitati de zilele astea frumoase in care convietuim impreuna in acelasi popor. LA MULTI ANI!!
  3. Frumos ca ai sincronizat bine efectele cu melodia, dar totusi nu crezi ca ar fi mai indicat sa faci filmulete de genu mai lungi si mai rare decat scurte si dese?
  4. Foarte frumos editat, felicitarile mele :)
  5. Esti pe un forum romanesc, chiar e necesar sa scri in engleza? macar de te-ai exprima corect intr-una din limbile astea .. Driftul nu e cine stie ce. Nu imi place ce ai facut cu prima melodie, ma zgarie pe urechi se auda ba prea incet ba prea tare si alternanta asta nu e buna intr-un astfel de film, sau cel putin pe o astfel de melodie.. Un pic cam incarcat dar merge :)
  6. Interesant, este o idee noua Felicitari. :P
  7. Cauta'le si singur .. lenea e mare nu? Forumul asta e pentru probleme adevarate nu pentru lenesi.
  8. Le cauti in gm si le stergi. God .. nu sti sa rationalizezi deloc o situatie? -.-'
  9. Nu ti se pare normal ca ar trebui sa sti si noi niste informatii ca sa te putem ajuta? de exemplu ce script de administrare folosesti si ce tip de gamemod ai? .. huh -.-'
  10. E de la internetul tau. Incearca totusi sa reinstalezi doar clientul sa-mp .. sterge fisierele de dinainte.
  11. Terminati cu copilariile si cu offtopicul sau primiti warn toti .. -.-'
  12. Ba se poate dupa ce un jucator intra intr-un pickup numit "Adrenaline" Id-ul pickupului Adrenalin pill - 1241 Ii poti face o comanda care sa verifice viata jucatorului si cand are o valoare mica sa spawneze pe pozitia curenta a jucatorului acest pickup Farse si cu mine am incercat ceva asemanator mai de mult pe ro-zone si mergea perfect nu stiu daca a fost scos in ultimele versiuni ale sa-mpului.
  13. Pentru asta topic closed, la urmatoarea abatere si warn. Dovada ca nu ai citit regulamentul. FARA ID-uri/emailuri in posturi.
  14. #pragma unused GetPointDistanceToPointExMorph sa nu iti mai apara warnul respectiv .. :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.