Jump to content

Question

Posted

Buna seara, va rog sa ma ajutati daca stiti raspunsurile.

* Am nevoie de o lista cu cele mai rapide sisteme de procesare.

* Explicatie: Adica ... sscanf , zcmd , yini , foreach, dini, dudb.

* Astea am auzit/vazut pe net, acum eu nu stiu ce is cu astea si daca alea is cele mai rapide.

* Vreau toate sistemele care exista, va rog !

* Raman dator !

* Ce e " isnull " ?

11 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Poi gasesc tot felul de denumiri, insa ceea ce vreau eu sa cunosc , care e CEL MAI BUN ! si asta nu pot afla.. deoarece intru in mai multe si la toate scrie " aceasta este cea mai buna metoda de .... " , cu care sa stiu sa incep ? Vreau sa fac un gm de la zero insa vreau sa il incep cu cele mai bune/rapide/corecte sisteme.

Posted

Mersi Freev, raman dator ! Daca ai nevoie de ceva, dami un PM si daca te pot ajuta, o voi face cu mare placere !!!!!

Totusi pe samp.com , toti spun ca YCMD by Y_less e mult mai rapid ca ZCMD, si voi spuneti ca ZCMD e mai rapid, nust dupa cine sa ma iau !

Posted

1. www.google.ro - Aici gasesti ce vrei sau http://forum.sa-mp.com/search.php

2. Eu folosesc: ZCMD, SScanf, foreach, SQLite( in scripturile mele ) pentru ca, cred ca este cea mai buna combinatie...

- ZCMD => Este foarte rapid!

- SScanf => Este mai bun la folosirea parametrilor decat strtok si mai rapid!

- foreach => Este foarte rapid in crearea loopurilor.

- SQLite => De asemenea foarte rapid la salvarea/citirea datelor.

3. Nu esti la comert aici!

4. Citeste regulamentul!

Fara reclama in semnatura!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.