Bect Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Buna seara, va rog sa ma ajutati daca stiti raspunsurile. * Am nevoie de o lista cu cele mai rapide sisteme de procesare. * Explicatie: Adica ... sscanf , zcmd , yini , foreach, dini, dudb. * Astea am auzit/vazut pe net, acum eu nu stiu ce is cu astea si daca alea is cele mai rapide. * Vreau toate sistemele care exista, va rog ! * Raman dator ! * Ce e " isnull " ?
Bect Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Stie careva ? Platesc 5 euro pe orange !!
rymezic Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Frate ce sati zic cauta si tu pe google vezi poate gasesti ceva Bafta! Don't be a FOOL!!
Bect Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Poi gasesc tot felul de denumiri, insa ceea ce vreau eu sa cunosc , care e CEL MAI BUN ! si asta nu pot afla.. deoarece intru in mai multe si la toate scrie " aceasta este cea mai buna metoda de .... " , cu care sa stiu sa incep ? Vreau sa fac un gm de la zero insa vreau sa il incep cu cele mai bune/rapide/corecte sisteme.
Deejaybwg Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 1.Nu se cer scripturi.2.Aici nu e piata sa platesti 5 EUR, etc.3.Citeste regulamentul. www.youtube.com/thebwgg
Bect Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Te bagi si tu "ca musca in cur la cal" . In primu rand , n-am cerut nici un script !!!! Am cerut doar ajutor !!!
NeO Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 sscanf , zcmd , yini , foreach, dini, dudb sunt cele mai rapide. Daca mai ai nevoie ceva da-mi pm.Vezi lista asta http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=283602&highlight=fast+processors , e interesanta.
Jack Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Schimba titlul si daca vrei foloseste ZCMD pentru ca este cel mai rapid procesor
Bect Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Mersi Freev, raman dator ! Daca ai nevoie de ceva, dami un PM si daca te pot ajuta, o voi face cu mare placere !!!!!Totusi pe samp.com , toti spun ca YCMD by Y_less e mult mai rapid ca ZCMD, si voi spuneti ca ZCMD e mai rapid, nust dupa cine sa ma iau !
NeO Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Eu cele mai multe scripturi eu le-am vazut cu ZCMD,cu YCMD aproape nu am vazut,fa cum crezi.
xxSPEEDYxx Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 1. www.google.ro - Aici gasesti ce vrei sau http://forum.sa-mp.com/search.php2. Eu folosesc: ZCMD, SScanf, foreach, SQLite( in scripturile mele ) pentru ca, cred ca este cea mai buna combinatie... - ZCMD => Este foarte rapid! - SScanf => Este mai bun la folosirea parametrilor decat strtok si mai rapid! - foreach => Este foarte rapid in crearea loopurilor. - SQLite => De asemenea foarte rapid la salvarea/citirea datelor.3. Nu esti la comert aici!4. Citeste regulamentul! Fara reclama in semnatura!
IcE. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Titlu. Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
Bect
Buna seara, va rog sa ma ajutati daca stiti raspunsurile.
* Am nevoie de o lista cu cele mai rapide sisteme de procesare.
* Explicatie: Adica ... sscanf , zcmd , yini , foreach, dini, dudb.
* Astea am auzit/vazut pe net, acum eu nu stiu ce is cu astea si daca alea is cele mai rapide.
* Vreau toate sistemele care exista, va rog !
* Raman dator !
* Ce e " isnull " ?
11 answers to this question
Recommended Posts