Jump to content
  • 0

Question

Posted

Salut stiu de la un prieten care a facut asta si i-a functionat perfect!

Am un prieten care a adugat filterscripts in gamemod!Asta am facut si eu intr-un gamemod am adaugat modul V.I.P!

Am adaugat modul V.I.P si cand dau compile nu arata nici o eroare dar cand intru in joc nu merge modul V.I.P doar gamemodu!

Ce sa fac imi citeasca si modul V.I.P!Cred ca trebuie sa adaug ceva sa deschid modul V.I.P!

Va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil sa trimiteti chear si un PM cu id voastre si sa ma ajutati si prin teamviewer daca se poate!

Va rog testi gamemodu pe calculatorul dumneavostra!

DOWNLOAD: http://www.megaupload.com/?d=REBEW4PU

Extensie .pwn!

Va rog mult ajutor sunt disperat PLZ! :wink:

12 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Salut stiu de la un prieten care a facut asta si i-a functionat perfect!

Am un prieten care a adugat filterscripts in gamemod!Asta am facut si eu intr-un gamemod am adaugat modul V.I.P!

Am adaugat modul V.I.P si cand dau compile nu arata nici o eroare dar cand intru in joc nu merge modul V.I.P doar gamemodu!

Ce sa fac imi citeasca si modul V.I.P!Cred ca trebuie sa adaug ceva sa deschid modul V.I.P!

Va rog sa ma ajutati cat mai repede posibil sa trimiteti chear si un PM cu id voastre si sa ma ajutati si prin teamviewer daca se poate!

Va rog testi gamemodu pe calculatorul dumneavostra!

DOWNLOAD: http://www.megaupload.com/?d=REBEW4PU

Extensie .pwn!

Va rog mult ajutor sunt disperat PLZ! :wink:

Dute in server.cfg si activezi filterscripts asta este o varianta

Posted

Dute in server.cfg si activezi filterscripts asta este o varianta

a spus ca a introdus filterscript-ul in gamemode, adica nu il mai foloseste ca fs ci ca o parte din gamemode...

probabil ai uitat sa copiezi ceva din filterscript in gamemode...

ps: nu merge link-ul :P

Posted

Mie imi merge linkul!

acum merge si la mine, dar pana la urma tu ce vrei sa faci?

sa introduci filterscriptul ala in gamemode, sau pur si simplu sa il pui pe server [ca filterscript], ca nu inteleg...?

Posted

Vreau sa adaug filescriptul ala in gamemod si sa il folosesc ca gameode sa nu mai am V.I.P in folderul filescript deci daca poti sa faci ceva sa modifici te rog sa faci sa mearga daca poti sa sa imi dai gamemodu facut! :wink:

Posted

Are 3 errori incerc sa le rezolv si dupa!Daca ai putea sa imi lasi prin PM id tau sau ma rog da sa sv mai des! Am nevoie de ajutor!

pai pune si erorile, poate am mancat eu vreo litera, ceva :-? [cand l-am descarcat avea 10 erori]

Posted

Uite errorile!

C:\Users\Daniel.Daniel-PC\Desktop\RO.pwn(500) : error 021: symbol already defined: "VehicleName"

C:\Users\Daniel.Daniel-PC\Desktop\RO.pwn(537) : error 021: symbol already defined: "strtok"

C:\Users\Daniel.Daniel-PC\Desktop\RO.pwn(552) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

3 Errors.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.